חדשה... שאלה

חדשה... שאלה ../images/Emo189.gif

שלום, זו פעם ראשונה שאני מבקרת בפורום בשל סיבה מעט עצובה שאולי תוכלו לעזור לי בה. רציתי לשאול האם יש איזו דרך בה אני יכולה להעביר מסר לנשמה של אדם או בעל חיים שנפטר בזמן האחרון מבלי לבצע סיינס או משהו דומה? מדובר על כלב שמאוד חשוב לי להעביר לו מסר אישי שפשוט לא הספקתי, כי לא הייתי שם בזמן... בנוסף, ביום בו אירע האירוע עצמו, היה לי חלום מוזר מאוד בו הכלב הופיע מולי אך בדמות של ילד קטן (את הנשמה זיהיתי ללא ספק למרות השינוי ב"גוף"), זה היה מספר שעות לאחר המוות עצמו, עליו לא ידעתי עד מאוחר יותר. הוא אמר לי בחלום שאינו רוצה למות ושהוא מפחד, אני זוכרת שאמרתי לו שאני שם איתו ושיהיה בסדר, אני זוכרת מאוד בבירור את הנשיקה על הלחי שהוא נתן לי ונפרדנו בכך שהתעוררתי מהחלום. אולי חשוב לציין, שזהו כלב שפגשתי רק לאחרונה במקום עבודתי (מרפאה וטרינרית) ושמהרגע הראשון שראיתי אותו לא היה לי ספק שאני מכירה אותו על אף שלא נפגשנו מעולם, לפחות לא בגלגול הזה. אם ישנה דרך שאוכל להעביר לו את המסר, רק כדי שידע שאני כל כך מצטערת שלא נותרתי עוד שעתיים אחרי המשמרת כדי לומר לו שלום ברגע האחרון ושאני כל כך מקווה שניפגש שוב ושלמרות ההיכרות הקצרה אהבתי אותו בכל ליבי ושבאמת ניסיתי... תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור, מיכל

סיפור עצוב,משתתף בצערך..../images/Emo106.gif

עצוב מאוד,ואני נורא רגיש לגבי בעלי חיים אני מתאר לעצמי מה את מרגישה. אפשר רק בסיאנס,או שאם תחלמי חלום צלול והוא יבוא תוכלי להגיד לו משהו,כי פעם אני חלמתי חלול צלול והעברתי מסר למישהו שמת.

../images/Emo91.gif

תיכנסי לפורטל "אמא אדמה" דרך גוגל.תקלידי אמא אדמה ושם יש פורטל עם ריכוז של הרבה מתקשרים ומדיומים,שם תוכלי לקבל תשובה.

UgotAproblem

New member
פתרון

טוב סיאנס זה באמת לא פתרון למקרה מכיוון שזהו כלב רחוב והוא לא מציית, אז לקרוא לו באמצעות סיאנס זה חסר סיכוי. לכי למקום מותו או מקום קבורתו,השתיני על החפצים שקרובים לאיזור כדי לעורר את סקרנותה של רוחו של הכלב. כדי להגדיל את סיכוייך הוסיפי גם אוכל של כלבים או איזה סטייק נע. עכשיו רדי על הברכיים, שימי את ידייך על הרצפה עד שתרגישי תחושת מגע כל שהיא (יש אפילו סיכוי שתרגישי או תריחי את פרוותו). אמרי את מה שיש לך ואז אמרי לו קישטה כדי שרוחו לא תנדוד עוד במימד הזה ותחזור למימדה. עכשיו לכי לטיפול. איזה בנאדם נורמלי רוצה להעביר מסרים לרוחות של כלבי רחוב שהם לא מכירים???? מה נסגר איתך?!

k l i p s o

New member
תקשיב..

דבר ראשון אני לא חושבת שיש לך את הזכות לזלזל ככה באנשים! דבר שני מה ההבדל בין נשמה של בעל חיים לנשמתו של בנאדם??? שתיהן נשמות! ואם היא רוצה להעביר מסר לכלב שהיא הרגישה קירבה אליו אז זאת זכותה! אנשים אם אין לכם משהו מועיל להגיד פשוט תסתמו! =)

את יכולה לנסות ולתקשר עימו או לחלום

עליו , זא' לפני השינה לחשוב עליו בצורה חזקה ממש ואז לנתב את החלום כדי להעביר את המסר שאת מעוניינת להעביר לו
לינוי

Dark faith

New member
נשבר הלב...../images/Emo201.gif

קודם כל אני משתתפת בצערך. מי כמוני מבינה לליבך. חלומות אצל הרבה אנשים משמשים לערוץ פתוח לתיקשור. נסי לחשוב עליו לפני השינה. תנסה לזרום על חלומותייך. בנוסף את יכולה לנסות מדיטציה. אם תהיה מעוניינת אני אוכל להביא לך אלטרנטיבות למדטציה, נינוחה ורגועה. נסי להתחבר לתת המודע שלך, להתנתק מכל מה שאת מכירה, ופשוט לזרום לאן שהלב מוביל אותך.

למעלה