חח
R Ruby Moon New member 22/6/06 #24 ^^חחחחחחחחח טולעאתמחרפנתאותיואנשיםעודיסבלומזהאנימבטיחהלךאזאוליכדאישנפסיקלצחוקכמומטורפות?
ש שאלמור New member 22/6/06 #17 ../images/Emo28.gifברוכה הבאה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif השתלבות נעימה וסתם למקרה שלא ידעת אתמול התחיל סאקורה מההתחלה ביפנית
../images/Emo28.gifברוכה הבאה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif השתלבות נעימה וסתם למקרה שלא ידעת אתמול התחיל סאקורה מההתחלה ביפנית
ס ס א י New member 22/6/06 #36 ../images/Emo115.gif אם כבר תמונות אז למישהו יש תמונות של יואה\טויה או לחליפין יוקיטו\טויה (כמה קטנוני מצידי). באמת מי צריך את סאקורה שיש את יואה וטויה? P:
../images/Emo115.gif אם כבר תמונות אז למישהו יש תמונות של יואה\טויה או לחליפין יוקיטו\טויה (כמה קטנוני מצידי). באמת מי צריך את סאקורה שיש את יואה וטויה? P:
A Ayelet chan New member 23/6/06 #38 ברוכה הבאה!! ^__^ אין לי כוח להעלות תמונות. O: יש גלרייה לפורום!! ^^; אני אוסיף לה תמונות שיהיה לי כוח.
ברוכה הבאה!! ^__^ אין לי כוח להעלות תמונות. O: יש גלרייה לפורום!! ^^; אני אוסיף לה תמונות שיהיה לי כוח.