חדשה פחות או יותר

dikisd

New member
חדשה פחות או יותר

אני משתתפת פסיבית בפורום תקופה ארוכה,אך לרוב היה לי קשה מידי להגיב,בכיתי איתכם,שמחתי איתכם ועקבתי אחרי הפורום בקביעות.אספר לכם את סיפורי בקצרה,נשואה שנה ושמונה ללא ילדים.חודש אחרי החתונה הריון תאומים שבוע 22 לידה מוקדמת,אחרי חצי שנה הריון שהגיע בנסיון ראשון שבוע 8 הפלה,צילום רחם,היסטרוסקופיה התגלתה מחיצה חלקית שהוסרה ומאז 5 חודשים מנסה להרות ולא מצליחה(מקווה שהחודש זה ישתנה)היום עשיתי בדיקת דם שהייתה חיובית בטא 85 (אני מטופלת באיקקלומין וכוריגון) הרופא שלי אומר שהערך מאוד גבולי ויתכן שזה מהכוריגון(לפני 16 יום)מנסיונכן יתכן שכוריגון עדיין משפיע?ואם זה הריון זה לא נמוך מידי?ביום חמישי בדיקה חוזרת תחזיקו לי אצבעות.

חגית6

New member
לא אגיד לך ברוכה הבאה

כי את כבר בדרך החוצה לפורום השכן. בטא 85 לאחר שעברו 16 יום מהכוריגון נראה לי בהחלט ה ר י ו ן !!!! מחזיקה
להכפלת הבטא ולהריון קל ותקין !

צוקה1

New member
היי dikisd ברוכה הבאה ומקווה שבמהרה

את יוצאת למקום יותר ראוי.מדברייך נשמע שמצאו את הגורם להפלות -וזה כבר טוב ועכשיו את מבשרת על בטא שזה נשמע עוד יותר טוב. אני לא יודעת מדוע הרופא שלך נשמע ספקן. לי הבטא נראית יפה מאוד ובכלל היו נשים שהרו גם מבטא של 13 ו-14 . ובאשר לכוריגון ,לעניות דעתי,אחרי 16 יום אין לכוריגון כבר השפעה על ערך הבטא. אז באמת אולי את חוששת לקוות ולהתאכזב אבל נראה לי שיש בהחלט מקום לאופטימיות. בנוסף אני מניחה שעוד בנות תעננה לך מציעה לך להיכנס גם לפורום הריון לאחר טיפולים ולהיעזר בהם המון הצלחה צוקה

נרי כ

New member
מוזר מה שהרופא שלך אומר.

כי לפי הספר, צריך לחכות 12 יום אחרי כוריגון (עד 10000 לפחות) והבדיקה אמורה לצאת אמינה. מוזר.

נועם@בת

New member
מזל טוב ../images/Emo48.gif

16 יום אחרי כוריגון אין יותר שרידי כוריגון בדם ובטא 85 זה הריון ללא ספק
. בכל מקרה צריך להמשיך ולעקוב לראות הכפלה, לא חייבים לחכות ליום חמישי, גם ביום שלישי תהיה תוצאה אמינה. אז שיעלה ויכפיל ויבכה לך בלילה בעוד תשעה חודשים
.
נועם

למעלה