חדשה פה....

מצב
הנושא נעול.

יוניק1

New member
חדשה פה....

חדשה פה....
היום נכנסתי לפורום זה לראשונה ופשוט כיף לדעת שסוף-סוף יש עם מי לדבר. ממש מרגש התמיכה שלכם אחד בשני. אז אני גיליתי לא מזמן שאין לי כנראה ביציות והומלץ לי על תרומת ביציות כרגע עדיין מעכלת את העניין הזה וקצת קשה, אבל אני אופטימית ויודעת שיהיה טוב. מאחלת לכולם בהצלחה

rachel or

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

חדשה פה....
היום נכנסתי לפורום זה לראשונה ופשוט כיף לדעת שסוף-סוף יש עם מי לדבר. ממש מרגש התמיכה שלכם אחד בשני. אז אני גיליתי לא מזמן שאין לי כנראה ביציות והומלץ לי על תרומת ביציות כרגע עדיין מעכלת את העניין הזה וקצת קשה, אבל אני אופטימית ויודעת שיהיה טוב. מאחלת לכולם בהצלחה
ברוכה הבאה

כמו שאיוש אומרת לכל החדשות את מוזמנת להכנס להיסטוריה ולטאגליס ולראות את כל האינפורמציה בנושא ואם עדין יש שאלות המומחיות הכי גדולות בארץ ( לא אני אני עדין טריה בנושא) נמצאות פה ויענו לך בשמחה המון בהצלחה רחלי

ברוכה הבאה ל-../images/Emo82.gif החם

ברוכה הבאה

כמו שאיוש אומרת לכל החדשות את מוזמנת להכנס להיסטוריה ולטאגליס ולראות את כל האינפורמציה בנושא ואם עדין יש שאלות המומחיות הכי גדולות בארץ ( לא אני אני עדין טריה בנושא) נמצאות פה ויענו לך בשמחה המון בהצלחה רחלי
ברוכה הבאה ל-
החם
גם אני מזמינה אותך לטאגליס יש שם המון המון אינפורמציה . ואם בא לך אז גם הציגי עצמך ספרי לנו עליך . חג שמח

נטאשה

New member
ברוכה הבאה אלינו

חדשה פה....
ברוכה הבאה אלינו
לאט לאט העננים יפוגו ותתחילי להבין מי נגד מי ותראי שהשד לא כל כך נורא... וטוב שאת אופטימית זאת התחלה מצוינת! אז, אנחנו כאן ושמחים שהצטרפת ותשאלי כל שעולה על רוחך. חג שמח.

ברוכים הבאים../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

חדשה פה....
ברוכים הבאים

ברוכים שבאים ל
נו החם ותומך ושני
מאחל שתראי שהשד לא כל כך נורא ושתעברי לפורום שככן כמה שיותר מהר. כמו שחברי לפורום המליצו לך אני גם ממליץ לך ללמוד את כל התהליכים ושלבים שנמצאים בטגליינס אז שוב, ברוכים הבאים.

יוניק1

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

ברוכים הבאים

ברוכים שבאים ל
נו החם ותומך ושני
מאחל שתראי שהשד לא כל כך נורא ושתעברי לפורום שככן כמה שיותר מהר. כמו שחברי לפורום המליצו לך אני גם ממליץ לך ללמוד את כל התהליכים ושלבים שנמצאים בטגליינס אז שוב, ברוכים הבאים.
תודה רבה

מאחלת גם לכם כמה שיותר מהר לעבור לפורום השכן

ayoosh

New member
קצת באיחור...אבל ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

תודה רבה

מאחלת גם לכם כמה שיותר מהר לעבור לפורום השכן
קצת באיחור...אבל ברוכה הבאה

ל
החם הזה... מאחלת לך המון המון
ואגב, הפורום הזה בניגוד לאחרים, הוא פורום שהכוונה היא שלא ייעזב לאחר הצלחת הטיפול
, מכיוון ששאלת תרומת הביצית וההשלכות שלה, ממשיכה (כך שמעתי
) להעסיק גם עם גידול הילד... אז מאחלת לך שלא תעלמי לנו, אלא שהטיפול יצליח ותצטרפי לאגף האמהות של הפורום... אחרי יום עצמאות שמח... (אה, ולמרות היותי ירושלמית גאה...לפני פיינל פור שמח לכולם...
...)

סביון1

New member
שלום יוניק וברוכה הבאה לפורום

חדשה פה....
שלום יוניק וברוכה הבאה לפורום
את מוזמנת לשתף אותנו בקשיים ובתהליכים.

שיר5520

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה!

חדשה פה....
ברוכה הבאה ובהצלחה!
מקווה שהדרך שלך לתינוק/ת/ות תהיה קצרה, מהירה ולא קשה מדי. אני מצטערת על הבשורה הלא קלה שקיבלת, אבל שמחה שמצאת אותנו כי יש כאן הרבה נשים במצבך, שנמצאות בכל מיני שלבים של ההתמודדות ויכולות לתרום הרבה מניסיונן. את מוזמנת לשאול כל שאלה ולשתף אותנו בכל מה שמטריד. בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה