חדשה פה :]

חדשה פה :]

פורום נחמד מאוד :] הגעתי לפה מפורום דוגמנות 1502 ממליצה לכולן להכנס אליו הוא פורום מדהים. שמתי תמונה שלי שתראו איך אני נראית ---> אני רוקדת כבר חצי שנה היפ הופ עם קלוד דדיה בלהקה של האזור שלי בקרוב יש לי מופע במודיעין אשמח אם אנשים יתעניינו וירצו להגיע :]

best in me

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את נראית מדהים.. מקווה שתשתלבי ובהצלחה... מתי ההופעה? גם לי יש הופעהה חח אני מתרגשת אבל באסה אנחנו מופיעות בריקוד אחד

תודה רבה לך :]

אם כבר דיברתי על ההופעה ;) אני רוקדת היפ הופ בהלקה היצוגית של האזור שלי.. והמורה שלי הוא קלוד דדיה הוא המנהל יותר נכון.. ההופעה תהיה ב30.6 מחיר כניסה 30 ש"ח... זה במודיעין בעירוני ג' (שמשוני) ממליצה לכולם להגיע הולך להיות ררווועעעששששששששששששש ;)

moonwalker1

New member
ברוכה הבאה..

מקווים שתשתלבי..
אחלה תמונה ד"א..

moruush

New member
קלוד דדיה מלמד היפהופ?../images/Emo2.gif

ואת ממש יפה :]

תודה רבה מאמי

ולא קלוד עצמו לא מלמד אותנו.. הוא המנהל שלנו.. יש קטעים שהוא בונה לנו אבל השאר זה מאמנים מוסכמים.. אשמח לראות אותך בהופעה שלי כמו שפירטתי לזו שמעלייך

me MAYself n i

New member
באמת מתפיע- קלוד דדיה מלמד היפ הופ?! חח

ואת ממש יפה
השתלבות נעימההה בהצלחה בהופעהה :))

רשמתי מאמי

ב30.6 במודיעין.. בשמשוני (עירוני ג') מי שרוצה עוד פרטים אשמח לתת

Karmelush15

New member
מממ נצצללש

משתפת:] היום היו לנו חזרות עם גיתית להופעת סופשנה הריקוד הוא על השיר last night יצא בינתיים ממממממש יפה:D:D :)

best in me

New member
וווווואי איזה שיר מהמםםםםםםםם

חולה עליו.... מה גיתית היא המורה שלך? איזה כיף לךךךך

יאאא איזה כיףףף לךךךך

גיעתית פשוט מעלפתתתתת היא כל כך מדהימה ביופיה.. לא רואים יופי כזה!! אמממ אני עולה עם שני שירים.. My Love ו.. Aexy Back אני מקווה שהכל ילך חלק למה אני מתרגשת לפני כל הופעה חח

למעלה