חדשה פה. אני גל, מה נשמע?
נ נ ו נ י י י New member 3/5/07 #2 ברוכה הבאה גל../images/Emo24.gif הכל בייסדר מה איתך? אני נועה, מנהלת את הפורום יחד עם רויתו'ש.. את מוזמנת להשאר, בטוחה שתהני תספרי קצת על עצמך.. בת כמה את? מאיפה? איזה שחקנים/זמרים את אוהבת? יום טוב
ברוכה הבאה גל../images/Emo24.gif הכל בייסדר מה איתך? אני נועה, מנהלת את הפורום יחד עם רויתו'ש.. את מוזמנת להשאר, בטוחה שתהני תספרי קצת על עצמך.. בת כמה את? מאיפה? איזה שחקנים/זמרים את אוהבת? יום טוב
G gal255 New member 4/5/07 #4 אוקיי, אפרט אני בת 15, ממקום נידח במרכז הארץ. אני אוהבת במיוחד את פטריק דמפסי ואת רן דנקר
C CharmingStrawberry New member 3/5/07 #3 ברוכה הבאה גלוש../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif כמו שנועה אמרה לפניי, תפרטי על עצמך אני רוית בת 16 וחצי
ברוכה הבאה גלוש../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif כמו שנועה אמרה לפניי, תפרטי על עצמך אני רוית בת 16 וחצי
מ מריאנה 17 New member 6/5/07 #5 ברוכה הבאה גל../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo108.gif אני מריאנה בת 19 השתלבות נעימה..
ברוכה הבאה גל../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo108.gif אני מריאנה בת 19 השתלבות נעימה..