חדשה פה!

חדשה פה!

שלום שלום!!! ל-א האמנתי למראה עיניי היום!!! היא חוזרת!!!!!!!!!!!!! הגדולה, המקסימה, האדירה מכולם!!!!!!! סוזן! טוב, אז אני אציג את עצמי, שמי זוהר, אני רואה אי.אר מהעונה הראשונה ולפני שנתיים בגלל שהיה לי קורס באוניברסיטה בדיוק לפני התכנית הצפייה די צלעה. קצת השלמתי את החסר עם הבחורה המקסימה הזו שמתה, זהו, לוסי, נזכרתי. ואני גם יודעת מיהו לוקה ואבי המשגעת (שתתנשק קצת עם קרטר, אוף!!!) אבל:::::: לא ראיתי את העזיבה של קרול, אני רק יודעת שהיא ולוקה היו זוג. בכל אופן, אם תוכלי קצת לספר לי, אני אשמח מאוד., אני עוד מעט הולכת להתכונן נפשית, הכוונה לחפש את הקלטת הישנה עם הסצנה ברכבת!!! אז היו שלום, זוהר. מה הקטע של קרי עם הבלונדה? חשבתי שהיא אמורה להיות סטרייטית...

~*~gaL

New member
ממש ממש *ממש* בקצרה..

קודם כל, ברוכה הבאה! ואת צודקת בקשר לעניין של קרטר ואבי! צודקת בהחלט! שיהיה אפילו יותר מזה! קרי, אחרי קים, כבר לא סטרייטית. לדעתי כל העסק של קרול/לוקה נורא ואיום, כי קרול צריכה להיות רק עם דאג. למה לוקה תמיד חייב להרוס הכל?? למה?? גם עם קרול וגם עם אבי! שימצא לו מישהי אחרת ולא יהרוס לאחרים! טוב, אז העזיבה של קרול - הייתה איזו חולה שגססה, ובעלה והילדות שלה באו איתה לבית החולים. לאחר שהחולה מתה, לאבא הייתה שיחה קצרה עם קרול. הוא שאל אותה משהו כמו Do you believe that we have soulmates? That there´s only ---- one person we´re supposed to find, you know, only one person we can really love? הוא ממשיך ואומר שהוא פעם לא האמין בזה, ועכשיו הוא כן, ושהיא הייתה אהבת חייו והוא לא יאהב מישהי כמוה אף פעם. ואז, קרול נזכרה בדאג, אמרה שלום ללוקה - Carol: I´m so sorry. Luka: For what? Carol: I have to go find out. Luka: Find out what? Carol: If he is still in-love with me. `cause... I´m still in-love with him. I am. I´ve been in-love with him since I was 23 years old. He´s... he´s everything to me. He´s my life, I feel, complete when I´m with him and I feel empty when we are apart. He´s the father of my children, and his my soul-mate. You´ll find someone Luka, you will, you´re such a wonderfull man. She´s out there, I know she is. Someone who´ll love you like your wife loved you. You´ll find her you will. You´ll find her. וטסה לדאג.

תודה!!!../images/Emo51.gif

תודה גם על האירוח! וגם על גאג-קרול. וכן, לוקה אכן נראה טוב, אבל קרטר יותר, ויותר מתאים לאבי... אז שוב תודה...

למעלה