חדשה פה...

Rachel Green

New member
חדשה פה...

היי כולם... פיספסתי את הפרק האחרון של העונה(אני לא מאמינה עדין ששכחתי שזה ביום חמישי.....) מישהו יכול להגיד לי אולי איך קוראים לפרק האחרון כדי שאני יוכל להוריד אותו מהאינטרנט???? בבקשה?!?!? תודה מראש רייצ´ל

Rachel Green

New member
תודה

תודה תודה תודה תודתודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה דה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה דה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה דה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תותודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה דה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה שלכם רייצ´ל

היי אחותי...../images/Emo23.gif

לי קרה בדיוק אותו הדבר (רק שאני לא שכחתי שזה ביום חמישי אלא פשוט לא יכולתי לראות..)! תנסי להוריד מקאזה אם יש לך. שם הפרק הוא all hell breaks loose. תחפשי לפי זה, או לפי "3x22" (עונה שלוש פרק 22) שאני יודעת שיש.. בהצלחה! דנה.

Rachel Green

New member
תודה דנה

תודה דנה... יש לי קאזה ומצאתי את זה אבל הבעיה זה שזה מוריד כמו
איך אפשר ככה? יקח לזה עוד מאה שנה לרדת!!!!!!!!!!!!! ועוד יש לי אינטרנט מהיר....אני לא מבינה מה הבעיה של האינטרנט הזה... שלכם רייצ´ל

היי

גם לי יש ADSL ולא רק שזה מוריד כמו צב, זה גם עוצר באמצע ונזכר להמשיך אחרי יומיים... כן! זה נורא! אני עומדת להתייאש... אבל אולי אצלך זה ילך יותר טוב.. אני מקווה!!!!

Rachel Green

New member
את לא תאמיני מה קרה לי עם

הפרק הזה!!!!!!!! חיכיתי וחיכיתי ופתאום הוא הפסיק להוריד!!!!!!!!!!!!!!ב-74 אחוז!!!!! וניבהלתי!!!!!!!!!!!!!!!!התחלתי לצרוח ואז פתאום ראיתי שהוא מצא סרבר טוב יותר והתחיל להוריד על 45.7........ואז שמחתי וצחקתי והכל.... וזה ירד... ואני באה לפתוח את זה ונחשי מה??? הוינדווז מדיה פלייר שלי לא טוב מספיק כדי לראות את זה!!!!!!!!!! וזה כזה מעצבן!!!! אני מחכה יומיים שלמים וזה מה שקורה.... זה היה מפחיד.....שמעתי את כולם מדברים אבל לא ראיתי תמונה!!!! שלכם רייצ´ל

Ophel McNeil

New member
יומיים שלמים?! יומיים שלמים!?

לכי לפינה! אני מורידה כבר חודש, וזה עדיין תקוע לו בסביבות ה95%, מה שאומר שנשארו לו רק עוד 4898 שעות להוריד!!! אבל מה שקרה לך לא קשור למדיה פלייר שלך, את פשוט זקוקה לתוכנה Dvix, ברגע שתורידי אותה- תצליחי לראות את הפרק, ולא רק לשמוע. מאיפה מורידים את התוכנה הזאת? כעיקון, מהאתר www.dvix.com. הבעיה שאותי (אם הדגש על אותי, לי יש מחשב דפוק...), זה מדי פעם מביא לאתר ממנו מורידים את התוכנה, ולפעמים לאתר אחר לגמרי... מקווה שבכל זאת תצליחי להסתדר. מקווה שעזרתי, יודעת שלא, אופל מקניל.

Rachel Green

New member
חחחחח............

וואו!!!!!!!חודש?????????עוד 4898 שעות????באסה! תודה על האתר נכנסתי אליו ואין לי מושג מה קורה שם... אני חושבת שאני ינסה להוריד את התוכנה בגופ... בהצלחה עם ההורדה של הפרק.... נראה לי שעד שתורידי אותו כבר תתחיל העונה החדשה(סתם צוחקת) לא נורא... קבלי
ממני כאות תמיכה.... אהה כן וגם
שלכם רייצ´ל

תורידי DIVX...

עם התוכנה הזו תוכלי לראות את הסרטונים האלה... יש את זה גם בנענע וגם בתפוז (ובטח גם בוואלה ובעוד...). תעשי שם חיפוש ותמצאי!

למעלה