חדשה פה

noa20041

New member
חדשה פה

חברה שלי המליצה לי להיכנס לפורום זה. הבעייה שלי שקשה לי לשלוט בכעסים שלי. כל דבר שהוא לא פייר מעלה את חמתי. אני יודעת שחשוב להיות חכמה מאשר צודקת. אני מנסה לעבוד על עצמי אבל לא יודעת איך. לאחרונה שאני מתרגזת זה מלווה בכאבים בחזה,אני לא כל כך צעירה והכי מרגיז אותי שאני עדיין מתרגזת. יש למישהו עצות בשבילי? תודה רות

כעסים..

מי אמר שצריך לשלוט בכעסים? את כנראה מאוד אוהבת לכעוס.. יש רווח בזה.. יש גם מחיר... הכעס הוא לפעמים תחילף לכאב שאנו לא רוצים לחוש...יותר קל לכעוס על אחרים מאשר לכאוב את עצמי... רק שזה לא עוזר נכון? תני לעצמך זמן לכאוב.. פשוט פני כמה דקות כל יום לעצמך ותני לעצמך לכאוב את כל מה שקרה וקורה.. הכאב לאחר שנותנים לו מקום עוזב.. ונשארת שלווה.. בהצלחה אור ואהבה

noa20041

New member
תודה לך

אני מאוד לא אוהבת לכעוס,בסופו של דבר,זה פוגע בי. אני גם לא יכולה "לשמור דברים בבטן" אבל שאומרים את האמת(כי אני לא צבועה ומתחסדת) זה גורם מתחים בעבודה. חברתי שהמליצה להיכנס לפורום.קיימה איתי שיחה ארוכה בקשר להתרגזויות שלי,בענייני עבודה אתן דוגמא.שאני עובדת והשנייה מדברת בנייד ממש הרבה.זה מעצבן אותי. אפילו שהעירו לה על כך אינספור פעמים,ליד האחראית מחלקה היא נמנעת לדבר, אבל שהאחראית לא בסביבה.היא ממשיכה. כל מיני כאלה דברים קטנים ומעצבנים. דווקא בביית אני מאוד רגועה,יש לי בת אחת 4 חתולים ו 2 כלבים וביתי אומרת לי ,איזה אמא בדרנית את,אני אוהבת לצחוק,אבל בעבודה אני רצינית כי יש לי מוסר עבודה, תודה רות

משפט סמוי

האם שמת לב להנחה סמויה אצלך בסיפור? "אני אוהבת לצחוק, אבל בעבודה אני רצינית כי יש לי מוסר עבודה" יש הנחה סמויה כאן "בעבודה צריך להיות רציניים.. זה לא מקום לצחוק!!!" האם יכול היות מוסר עבודה ועבודה יעילה ואפקטיבית תוך כדי הנאה? תשימי את הדעות שלך בצד לשנייה ותחשבי.. איך רות הייתה נראית ומתנהגת אם לא הייתה חושבת שחייבים להיות רציניים בעבודה? תדמייני שאת לא מסוגלת לחשוב את המחשבה הזו... מה יצא? אור ואהבה

noa20041

New member
את צודקת

לא הבהרתי את עצמי כראוי. ,אני דווקא חושבת שגם בעבודה אפשר לצחוק ולהנות. אני מאוד אוהבת את העבודה שלי. 28 שנה באותו מקצוע,ולמזלי עדיין אוהבת את עבודתי. רק שיש מי שמרגיז. אז לא בדיוק בא לצחוק איתו.

noa20041

New member
כיון שאני מרגישה שאני עובדת כפול

היא עסוקה בשיחות פרטיות

noa20041

New member
צוברת כעסים.

ולאחר מכן זה יוצא לא בצורה הכי נחמדה. ואז "אני לא נעימה" כי אני מסרבת שיינצלו אותי. בפעם האחרונה שהערתי לה,זה מה שהיא אמרה, אבל שהיא זקוקה לעזרתי,אז מאוד כדאי לה לחייך בצביעות ולהגיד" רק את יכולה להציל אותי." אני גם לא אוהבת להיות מלשנית,זה לא האופי שלי. אבל ששואלים מדוע אני כועסת.אני נאלצת לספר,למרות שאני לא רוצה. וליד הבוס מתנהגים אחרת. שאני חושבת על זה. זה באמת לא צריך להרגיז.כי תמיד יהיו אנשים כאלה.לא אכפת לי שהיא מתחנפת וצבועה,זה רק מוריד את כבודה בעיני

ע ו פ ר ה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אריק עונה מאוד יפה, ואני אוהבת את התשובות שלו. לי קפץ המשפט שכתבת: אני מנסה לעבוד על עצמי ולא יודעת איך. חמודה, לעולם לעולם אל תעבדי על עצמך. את יכולה לעבוד עם עצמך, עם הכעסים, עם רגשות שונים שעולים. כשאנחנו מתרגזים וכועסים כנראה שמשהו שקורה לא מתאים לנו או מושך לנו בחוטים של דברים שלא פתרנו. אני ממליצה כשמאוד כועסים לשבת ולכתוב. לכתוב אפילו את המילים: אני ממש או מאוד כועסת - לפי איך שמרגישים. לכתוב את כל הסיבות לכעסים. לכתוב מה מתחשק לי לעשות כדי לשחרר את הכעס - לכתוב זה לא עושה נזק, לכל היותר זה משחרר. בהצלחה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

noa20041

New member
תודה לך עופרה

התכוונתי לעבוד עם עצמי.ולא לעבוד על עצמי. אני מאוד רגישה,לוקחת ללב כמו שאומרים. אני באמת צריכה לרשום את הדברים ולמצוא איזה דמיון מודרך או משפט מנטרה שירגיע אותי,וייתן לדברים לחלוף מעל ראשי. רות

ע ו פ ר ה

New member
תחשבי על דימוי

איזה דימוי או כמו מה הדבר שגורם לך עצב / כעס / עלבון וכמו מה הדבר שיכול להפסיק את העצב. אני לא נותנת לך דוגמא כי זה משהו שצריך לבוא מתוכך. ואז את רק צריכה לעצום עיניים ולראות איך זה עובד ולומר בשקט בלב, כמו שזה עובד כך אני משחררת את הכעס ושולחת אותו ממני והלאה. אני יודעת שזה נשמע פשוט אבל אחרי כמה נסיונות תראי שזה מצליח. תזכרי שיש לנו המון כוח ואנחנו משתמשים בחלק קטן ממנו. תזכרי שיש לנו המון כוח ולעיתים מתוך חוסר ידע אנחנו מפעילים אותו נגד עצמנו. זו בחירה אישית מה לעשות בכוח הזה. דרך צליחה באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

noa20041

New member
עופרה

אני מאוד אוהבת חתולים יש לי 4 בביית אם אני אצליח לדמיין אותם שאני כועסת זה יעזור? אני כל כך רגועה ושלווה בחברתם תודה רות

ע ו פ ר ה

New member
זה כיוון אחר ונפלא

תתחברי לרגשות הטובים שיש לך כשאת בחברת החתולים שלך. לרגיעה, לשלווה, לאהבה שאת חשה כלפיהם. ממש תרגישי איך את מתמלאת בהרגשה הזו. איך כל התאים שלך מתמלאים בהרגשה הזו. עכשיו כשאת מלאה ברגשות הנפלאים הללו, תגעי בכף היד הלא דומיננטית שלך, זו שאת לא כותבת בה. תרגישי איך כל הרגשות הללו נכנסים לשם, כמו בנק של רגשות טובים. עכשיו תגעי בכף היד ותחשבי על המקרים שבהם חשת עצובה או כועסת ואולי תבחיני שהכעס והעצב קיבל תפנית. התרגיל הזה נקרא עיגון וזה תרגיל שעושים הרבה כשעובדים ב NLP. זה לא מה שהתכוונתי כשעניתי לך קודם, אבל זה כיוון אחר וטוב. בהצלחה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

hyabusa

New member
נסי לתרגל...

מישמעת גופנית כלשהי אומנות לחימה או אולי צ'יקונג משהו שהוא דינמי יחסית אבל עדיין יש בו מן יסוד המדיטטבי מרגיע

למעלה