חדשה פה

Miss Miller

New member
חדשה פה

אני צופה אדוקה של הסדרה, מהפרק הראשון.. ופשוט התאהבתי בה :) ובמיוחד בונטוורת' מילר, הלוא הוא מייקל סקופילד
הסדרה משאירה אתכם במתח כל פעם מחדש, עם טעם של עוד ועם הרבה השערות למה שיקרה בפרק הבא.. וכבר כולם יודעים שבימי רביעי בשעה 22:20 אסור לדבר איתי. אני צופה בנמלטים אנשים (; אמ, לא מפדח להגיד שאני צופה בכל פרק פעמיים ויותר?
ויש לי כמה בקשות..
אם למישהו מכם יש קישור להורדה\ לצפייה של הראיון של הילה נחשון עם ונטוורת ודומיניק.. בבקשה תשלחו לי! ;_; ועוד משהו, אני אשמח לקבל כמה קישורים לראיונות עם ונטוורת' [במיוחד כשהוא התראיין אצל ג'יי לנו]
!

Gilliana

New member
ברוכה הבאה אלינו ../images/Emo140.gif

קבלי קישור להורדת ראיונות, ביניהם הראיון אצל ג'יי לנו. לגבי הראיון עם הילה נחשון - אני חוששת שזה בלתי אפשרי כרגע שכן הראיון הזה עדיין לא התקיים.

Gilliana

New member
טוב, SORRY - לא ידעתי

למען האמת אני לא מעורה במיוחד במה שקורה בארץ.

MineraL

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo20.gif

ולא, זה לא מפדח.. גם אני צופה בפרק פעמיים
פעם אחת בלי תרגום ופעם שניה מתי שיוצא

victoria777

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני לא חושבת שזה מפדח.גם אני רואה כל פרק פעמיים לפחות.

../images/Emo211.gif וולקאמ!

גם אני צפיתי בכל פרקי העונה הראשונה יותר מפעם אחת, עכשיו כבר פחות

Gilliana

New member
טוב, מתקנת את טעותי הגסה

הרי הראיון עם הילה נחשון (אל תצפי ליותר מדי) ותודה ללירון שהביאה את הקישור.

../images/Emo211.gif נו, באמת.

התוכנית הזאת טורחת לעשות תחקירים בכלל? או שהיא סתם נהנית לשאול אותו את אותן שאלות ששאלו אותו כבר עשרות אלפי פעמים, בערך בכל ראיון שהוא השתתף בו? דווקא בגלל שהיה לה כל-כך מעט זמן איתו היא הייתה צריכה לחשוב על דברים יותר טובים להגיד, לדעתי.

יופי שראיתי את ההודעה שלך,

כי בדיוק באתי לשים את זה
וזה רק אני, או שהראיון נראה מזוייף?

רק מה שמך../images/Emo10.gif

שמי קארין, בת 15. ואני שמחה לדעת שיש עוד מישהו שצופה יותר מפעמיים כל פרק! [ביום רביעי, חמישי, שבת, ראשון
]

Miss Miller

New member
אילנה

וזה לא רק זה.. אני צופה בפרקים של העונה הראשונה עכשיו, ביוטיב
אמ, שאלה באיזה תאריך אמור להיות הפרק ה-13? וכמה זמן בדיוק נמשכת הפגרה, ומתי הסדרה ממשיכה את דרכה כרגיל [פברואר, אני יודעת.. באיזה תאריך] ^^

למעלה