חדשה פה..

sapiri5

New member
אני ספיר../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

השתלבות נעימה

ברוכה הבאה!

אני איריס בת 13 מערד.. (עוד מעט בתצ 13) השתלבות נעימה ומהירה ועוד משו את יכולה לכתוב עלייך קצת יותר מאיפה את איך קוראים לך וכאלה

linoy7

New member
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif ספרי קצת על עצמך..../images/Emo41.gif

שירי מקום 15 במצעד של קשת

לדעתי היה מגיע למאיה..אבל wtf ?? איך שירי מקום 15 1 - גשם כבד עומד ליפול - מאיה רוטמן 2 - שדות של אירוסים - יהודה סעדו 3 - הכניסיני תחת כנפך - זהבית פסי 4 - שמחות קטנות - שיר ביטון 5 - אתמול היית שונה - שלומי סבן 6 - הנני כאן - הראל סקעת 7 - גשם - ג'קו אייזנברג 8 - לך איתה - שירלילו 9 - ים של דמעות - נינט טייב 10 - נוסעת בעקבות האהבה - נעמה לוי 11 - מחר הוא יחזור - עמרי רוטברד 12 - בתוך - הראל סקעת 13 - ואולי - מורן אהרוני 14- כמו צמח בר - מאיה וזהבית 15 - עטוף ברחמים - שירי מימון 16 - מקיץ אל חלום - נינט טייב 17 - משאלה - הראל מויאל 18 - שיר של יום חולין - זהבית ומאור 19 - מאבד אותך - ג'קו אייזנברג 20 - נרדם על החולות - ג'קו ונירית 21 - כשהלב בוכה - רפאל מירילא 22 - מכל האהבות - רפאל מירילא 23 - הכעס - נירית ונדב 24 - מה איתי - מאיה רוטמן 25 - מוזר - מאיה רוטמן 26 - נר על החלון - הראל מויאל 27 - אהבה אסורה - מאיה רוטמן 28 - טיפת מזל - מישל גוריאלשווילי 29 - שלל השרב - מאיה רוטמן 30 - בדרך אל האושר - מורן ג'קו ורפאל ראיתם את זה?

just adiki

New member
מאיה שחקה אותה פה..

אבל הביצועים שפה
מוזר המיקום שלהם

דירוג עלוב ומפתיע....

אז נכון שהביצוע של מאיה באמת מיוחד....אבל נראה לי שאנשים שכחו את העונות הקודמות קצת.....להגיד שהכניסיני תחת כנפך של זהבית זה אחד משלושת הגדולים של כוכב נולד לדורותיו???? wtf! איפה "כשאת עצובה", "שבתות וחגים", "נבראתי לך", "בדידות"! מי לעזאזל דירג את זה?

למעלה