חדשה פה

GameDesigner

New member
חדשה פה

שלום חזרתי לארץ לפני שבוע, אחרי שהות ממושכת בחו"ל. מחפשת אנשים פריקים לנושא לשחק איתם. הבאתי איתי מזודה מלאה משחקים....כדאי לכם

jack of hearts

New member
הגעת למקום הנכון

קודם כל, ברוכה הבאה ! יש כאן חברה מכל מיני אזורים בארץ, כל מיני טעמים במשחקים וכו'. איפה היית ? מה עשית ? ברוכה הבאה, יונתן

GameDesigner

New member
היי יונתן

תודה! אני בת 28, מתל אביב. חזרתי מקנדה, שם עסקתי בין היתר בפיתוח ועיצוב משחקים לימודיים, וככה נדבקתי בחיידק. גם הייתי שם לבד לגמרי , בלי משפחה או בן זוג, וכל פעם שהרגשתי בודדה הייתי הולכת לחנות משחקים. ככל שהרגשתי בודדה יותר קניתי יותר משחקי חברה ומשחקי אסטרטגיה למספר רב של משתתפים. אחרי כמה זמן כבר היו לי חברים טובים, והיינו עושים ערבים של מרתון משחקים. אני פתוחה לכל סוגי המשחקים,נהנית להתנסות בהם, לחקור כמה שיותר משחקים. אם יש מפגש מאורגן של משתתפי הפורום, אני אשמח לקחת בו חלק. יש כאלה לפעמים?

ycyclop

New member
ברוכה הבאה

בהחלט יש ערבי משחקים שחברי הפורום מארגנים. אני משתדל לארגן ערב לפחות פעם בחודש במודיעין. יש פעם בחודש ערב משחקים ב-"פריק" בת"א (זה אמנם בתשלום יחסית נמוך) יש בירושלים קבוצה הנפגשת קבועה על בסיס שבועי. סה"כ אין המון אנשים בארץ המשחקים משחקים אילו (עדיין), אבל אנחנו מקווים לטוב את מוזמנת לעקוב בפורום לגבי מפגשים ונשמח לשמוע ממך ואת דיעותיך על גבי הפורום

dokishot

New member
תגובה למשחקים

היי, אני לאחרונה רכשתי משחק לוח אחרי תקופה ארוכה של משחקי מחשב בלבד. תמיד אהבתי את משחקי הלוח ואפילו אני מפתח משחק בעצמי ממש עכשיו.. אני מעצב גרפי מהמרכז בן 30, ואשמח לשמוע אילו משחקים מעניינים סחבת כל הדרך מקנדה!!! שיהיה חג שמח!

למעלה