חדשה פה...

חדשה פה...

אמממ...אני בשלבי יציאה בשאלה ראשונים...תתנו לי יד?? יש לי בלוג, פתחתי אותו ממש חדש, אשמח אם תבקרו שם מדי פעם..

הפרסר

New member
ברוכה הבאה

אני גם די חדש אם את יכולה לתת את שם הבלוג כי הקישור לא עובד לי

ברוכה הבאה

הרבה הצלחה בדרכך. לטובת הסוללארים, תני בבקשה את שם הבלוג. ואולי תספרי קצת על עצמך, ועל יציאתך..

אממ...אז ככה...

>שם הבלוג הוא "יום אחד אולי"... ובקשר אלי... אני עדיין בשמירת שבת חלקית...לא מרגישה ממש קשר לכל הדברים האלה...קידוש, תפילות...לא אוהבת את זה ולא מתחברת לזה... כשאני אומרת "באופן חלקי" אני מתכוונת שיום יבוא ואני לא אשמור, כי נמאס לי שכדי לרצות איזה אלוהים שעושה לי הרבה צרות, אני צריכה כל הזמן לא לעשות דברים...הכל "אסור" ו"צריך"...ומה שמותר- מיותר... יותר מזה..העולם הדתי מלא סטיגמות, כורי היתוך שכאלה, שאני לא אוהבת, שאי שונאת.. אני לא באה מבית חרדי, כך שאין לי טענות כלפי משפחתי הפרזיטית... אבל גם בזה יש משהו... יש לי עוד מיליון ואחת סיבות, אני לא אפרט כאן הכל... זהו.. סה"כ טוב לי בחיים...שלא תחשבו לרגע שלא
)

rigoletto111

New member
ברוכה המצטרפת../images/Emo70.gif

את מוזמנת להמשיך ולכתוב כאן, מקווה שנוכל לעזור לך במשהו.

ח א נ צ

New member
תיזהרי לך ילדה...

תכף יבוא אורי, וידרוש ממך זכויות יוצרים על פרנקל... סתם, סתם...
ברוכה הבאה...

ח א נ צ

New member
המשפט שבחתימה שלך...

"מי שיש לו 'איזה למה' שלמענו יחיה יוכל לשאת כמעט כל 'איך' ", אומץ מניטשה ע"י פרנקל ...

uri80

New member
הנגיד לשעבר, פרנקל?

וכן, אחלה של חתימה. משפט חזק. אמנם את זכויות היוצרים נשמור לניטשה, אבל זה לא מונע מאנשים להעביר לי או לרייצ' תמורה כספית או סטייקים כאוות נפשם (רק אל תעבירו את זה לאדמו"ר, הוא אוכל הכל לבדו)

admor

New member
אני מתפטר

אני יהודי רעב ללא אוכל. רחמנות יהודים טובים רחמנות!!!! עכשו שמתבחבשת התמתנה היא יכולה להיות מנהלת דגולה. רגע בעצם מכירת נהול הפורום מי מוכן לשלם סטייק אחד?? רגע שמעתי שתים??

uri80

New member
ועכשיו רק שמתי לב:

"אורי"? אם בארזים נפלה שלהבת...

זה נוער זה? זה בררה...

ראיתם? ביקשה יד. הנוער של היום... נותנים לו אצבע הוא רוצה את כל היד...

כמה מהיד את מוכנה לתת?

עד הכתף? אמה? איזו אמה? עד המרפק? ואם החולצה לא מסתירה את המרפק? ואם כן אבל כשאת מרימה את היד רואים אותו? את יודעת שזה מחטיא. המנהלת שלנו תמיד הקפידה לומר בעדינות ``רואים לך את היצר הרע``

מזכיר נשכחות...

רק המנהלת? מיטב המורות היו נוהגות להעיר לנו כאשר בימי אוגוסט החמים העדפנו שלא לסבול, והפשלנו מעט את השרוול. רחמנא... שישימו מזגנים, אז אולי נשאיר את היצר הרע בשרוול. מה לעזאזל הם עושים עם כל התקציב המטורף שהם מקבלים?

למעלה