חדשה פה היי אני החדשה פה "ובמקרה" גם מכורה לדבר הזה שנקרא היפים והאמיצים מקווה להשתלב פה....
1 16morani New member 7/7/06 #1 חדשה פה היי אני החדשה פה "ובמקרה" גם מכורה לדבר הזה שנקרא היפים והאמיצים מקווה להשתלב פה....
א א ר י ק ל New member 7/7/06 #2 ברוכה הבאה מורן! את מוזמנת להצטרך לשירשור ההיכרות שלנו!.. ואף לעיין בכללי הפורום.
S sashkashurik New member 9/7/06 #20 או או...../images/Emo46.gif הכפלת אותיות!! אנשים נחסמו מהפורום (ומתפוז באופן כללי) בעבר על הכפלת אותיות!! חחחח.. ברוכה הבאה!
או או...../images/Emo46.gif הכפלת אותיות!! אנשים נחסמו מהפורום (ומתפוז באופן כללי) בעבר על הכפלת אותיות!! חחחח.. ברוכה הבאה!
A Angela Forrester New member 9/7/06 #21 אופס, זו בעצם לא היתה סשקה אלא אחותה האיומה שפלשה לה למחשב והשתלטה על הזהות שלה!! בוההההה!!
ה הקרן של האור New member 10/7/06 #24 איזה כיף שיש מקום שיוצא נגד זה ../images/Emo9.gif >סליחה מכל מכפילי האותיות, אבל לי זה עושה רע נורא לראות את זה<
איזה כיף שיש מקום שיוצא נגד זה ../images/Emo9.gif >סליחה מכל מכפילי האותיות, אבל לי זה עושה רע נורא לראות את זה<
1 16morani New member 7/7/06 #8 שאלה לי... אך בדיוק אפשר להוריד פרקים של היפים והאמיצים דרך האינטרנט בוא נגיד שאני לא מי יודע טובה בדברים כאלה....
שאלה לי... אך בדיוק אפשר להוריד פרקים של היפים והאמיצים דרך האינטרנט בוא נגיד שאני לא מי יודע טובה בדברים כאלה....
I Indiman1 New member 7/7/06 #9 ברוכה הבאה ! ../images/Emo13.gif אילו דמויות את אוהבת בסדרה ? וכמובן- אלו פחות ? (או יותר נכון - אילו את שונאת ?)
ברוכה הבאה ! ../images/Emo13.gif אילו דמויות את אוהבת בסדרה ? וכמובן- אלו פחות ? (או יותר נכון - אילו את שונאת ?)
1 16morani New member 7/7/06 #11 דמות אהובה או יותר נכון היית... הדמות שאני אוהבת זה את טיילור או יותר נכון אהבתי את טיילור עכשיו אני לא מי יודע מה מתחברת לדמות הזאת וגם לניתוחים המזעזעים שהיא עברה וכן אני שונאת את ברוק... חחח המשך יבוא...
דמות אהובה או יותר נכון היית... הדמות שאני אוהבת זה את טיילור או יותר נכון אהבתי את טיילור עכשיו אני לא מי יודע מה מתחברת לדמות הזאת וגם לניתוחים המזעזעים שהיא עברה וכן אני שונאת את ברוק... חחח המשך יבוא...
I Indiman1 New member 8/7/06 #15 אוהדת טיילור נוספת !! יפיי! ../images/Emo9.gif למורן - אל תדאגי, טיילור חוזרת לעצמה לאט לאט. ולאריאל - לגבי התמונה, אני אחשוב על זה ...
אוהדת טיילור נוספת !! יפיי! ../images/Emo9.gif למורן - אל תדאגי, טיילור חוזרת לעצמה לאט לאט. ולאריאל - לגבי התמונה, אני אחשוב על זה ...