חדשה פה..

crazykiki

New member
חדשה פה..

ההמממ.. שלום אנשים.. טוז אז אני חדשה כאן .. יצא לי קצת לרפרף פה בהודעות... מקווה להתאקלם פה.. בינתיים.. .. אני סתם מאוכזבת.. סוף שבוע נעים.. שלכם... crazykiki

*rinat*

New member
ברוכה הבאה CRAZY

ברוך בואך לפורם הכי חם ותומך שיש בכל אתרי האנטרנט קיימים (ואני לא נסחפתי ביכלל
) אני אישית ממש אוהבת אותו!!!! בכל אופן מה קרה שלך שאת מאוכזבת????

crazykiki

New member
כרגיל....

א - ה- ב-ה ! מילה אחת פשוטה עם הרבה משמעות.. והרבה כאב ראש.. הרבה אושר ושמחה.. והרבה.. עצב... בעיה עולמית אתם לא חושבים

*rinat*

New member
אני חושבת....

שלאהבה יש שתי דרכים אחת שמובילה לאכזבה ואחת שמובילה לאושר הגדול!!! בכל אופן זה תלוי במה שקורה שם אם האהבה היא באותה המידה בין שני הצדדים אז צריך לדעת לנהל אותה בצורה הנכונה ולהתגבר על המכשולים שניצבים בדרך.... מה אנ יגיד לכם יהייה טוב

jess ועוד

New member
ואני חושבת...

שעצם המשמעות של אהבה אומר כאב וכאב מוביל לצער וצער לאכזבה והלאה והלאה אבל שיודעים שהאהבה היא חלק בלתי נפרד ומבוסס על לתת ולקבל לוותר ולדרוש יודעים למצוא את האיזון שבין כל אלו ולומדים להנות ממנו אחרת אין זוגיות ולדעתי אחרי שנים של אהבה מה שנשאר חוץ מההרגל והאהבה(להבדיל מהתאהבות) בבן הזוג היא הזוגיות והחיים המשותפים שבהם בלי לוותר אין דרך לחיות יחד אז בהתחלה כמו לידה קשה כואב מאכזב אבל התוצאה שווה את המאמץ בגלל זה אני אומרת שאם התאמצתם ולא קיבלתם כלום אין דבר... בסוף זה משתלם אוהבת ג´סיקה

ortal_sh

New member
צודקת ב- 100% ../images/Emo45.gif

הגעת למקום הנכון !!! את יכולה לספר את המקרה שלך, אולי נצליח לעודד אותך קצת .... אורטל

@@

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

היי חמודה, הגעת למקום הנכון, רק תפרטי יותר את האכזבה שחווית, בכדי שכולנו פה נוכל לעזור לך, או לפחות לעודד אותך. ועד אז קבלי הרבה
ו-
ב -
ריקי

למעלה