חחחחחחחחח כפרעליוו איזה פרצוף הוא עשהההה
א אושרי חמי היפיוףף New member 5/5/06 #26 יאא אני גם רוצה לשחק... אבל מישה יכולה להסביר לי איך מעלים לפה תמונות?
ע ערני החיימשלי New member 5/5/06 #29 אממ כנסיי תלחצי הוספת תגובה רדי למטההה יהיה כתוב לך "בחר\י קובץ" תלחצי עיון שימי את התמונה ואז תעשי שלח וזהוו [=
אממ כנסיי תלחצי הוספת תגובה רדי למטההה יהיה כתוב לך "בחר\י קובץ" תלחצי עיון שימי את התמונה ואז תעשי שלח וזהוו [=
י ירדי love אדם New member 5/5/06 #30 תירדי למטה כתוב לך בחרי קובץ את לוחצת על עיון.. בוחרת את התמונה ואז פשוט שולחת..... הבנתוש? =\
י ירדי love אדם New member 5/5/06 #25 עוד אחד.. איזה תמונה יפה א-מאאאאאאאאאאאאאאאאאא חזקה!! ערן: אוף מי זה הצלם הזה עכשיו רק קמתי סעמק אביחי: אה? מה? אני עדיין ישן טחחחחחחח שרון: איזה בוקר נפלא!! צלם..צלם אותי אני ידפוק לך חיוך וואי וואי חחחחחחחחחחחחחחחחח
עוד אחד.. איזה תמונה יפה א-מאאאאאאאאאאאאאאאאאא חזקה!! ערן: אוף מי זה הצלם הזה עכשיו רק קמתי סעמק אביחי: אה? מה? אני עדיין ישן טחחחחחחח שרון: איזה בוקר נפלא!! צלם..צלם אותי אני ידפוק לך חיוך וואי וואי חחחחחחחחחחחחחחחחח
י ירדי love אדם New member 5/5/06 #28 נכון!??! יפיוף! גם שרון יצא יפה.. אוף יש לי תמונה מזה מצחיקה לשיםםםםםםםםםםםםםםם אין לי מה לכתוב עליה אבל איך כולם יצאו מזה מצחיקקקקקקקקק אבל זה לא עובד לי! סעמקון
נכון!??! יפיוף! גם שרון יצא יפה.. אוף יש לי תמונה מזה מצחיקה לשיםםםםםםםםםםםםםםם אין לי מה לכתוב עליה אבל איך כולם יצאו מזה מצחיקקקקקקקקק אבל זה לא עובד לי! סעמקון
ל ליןלין14 New member 5/5/06 #32 ברוכית ../images/Emo24.gif לינויייייי & אושייי אשקלוןןןןןןן 14 וחצייי השתלבות מהירהה
ה הדרי ושרוני סנדלר New member 5/5/06 #37 ההההההינהה חייח מצחיקוקק.. אדם:"סלינו על כתפינו ראשינו עטורים להלהלהלה" שרון:"אאאאאדםם !!!קחח ת'סלל שלך ותעוף!אתה מסתירר אותייי"
ההההההינהה חייח מצחיקוקק.. אדם:"סלינו על כתפינו ראשינו עטורים להלהלהלה" שרון:"אאאאאדםם !!!קחח ת'סלל שלך ותעוף!אתה מסתירר אותייי"
K KiSs KiSs KiSs New member 5/5/06 #5 חדשה?!->>תתחדשי!! סתאאם ברוכה הבאהה וגמני מטורפת על נולללללללי כוסונוליייי בלה בל בלהההה!! איזה מושלמוןןןן.....חח...התחרפנתייי... טוה אז-תהני-תתמכרי-תשתלבי....בהצלחההה!! יחהחהחהחהחהחהחהח
חדשה?!->>תתחדשי!! סתאאם ברוכה הבאהה וגמני מטורפת על נולללללללי כוסונוליייי בלה בל בלהההה!! איזה מושלמוןןןן.....חח...התחרפנתייי... טוה אז-תהני-תתמכרי-תשתלבי....בהצלחההה!! יחהחהחהחהחהחהחהח
ח חופיתושה New member 5/5/06 #7 ברוכהההההההההההההההה חופית 13 לודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
A Adam girl 4 Ever New member 5/5/06 #8 ברוכה הבאה אני ניצן בת 18 (עוד חודש חח) השתלבות מהירה-רק פעם הבאה לא לפתוח כמה שירשורים על אותו נושא