חדשה פה...

YaeL GirL

New member
חדשה פה...

היי כולם. אני מתפלאת על עצמי שעדיין לא הצטרפתי, למרות שאני קוראת כאן המון!
בכל אופן, היום גמרתי את הסדרה בפעם השלישית
טוב זה מה שעושים כשמשעמם.... וזה גם כיף
טוב למשנה העיקר שתקבלו אותי יפה. אגב, מה התאוריה שהכי משכנעת אתכם בקשר לרא"ב? אני כמעט בטוחה בתאוריה שדמבלדור נהיה סנייפ וסנייפ דמבלדור בהמצאות שיקוי פומיליצי, וככה סנייפ שהוא בעצם דמלבדור הרג את דמבלדור שהוא סנייפ.. אתם לא חייבים להבין, אני לא טובה בהסברים

YaeL GirL

New member
כתבתי רא"ב??? אופס ../images/Emo122.gif

התכוונתי לתאוריה איך דמבלדור לא מת

שלומות

לפי התאוריה שלך סנייפ מת, אם הוא בצד של דמבלדור למה הוא צריך למות? אה כן- דמבלדור אכן מת וסנייפ רשע... זהו, אמרתי את שלי

ogispan

New member
סנייפ הוא טוב!

טוב!!!! אם סנייפ רע זה אומר שדמבלדור טעה. ואם דמבלדור טעה אז כל עולם הקוסמים יקרוס ויווצר חלל ריק בין הזמן לחומר!!! מה שיגרום לפרדוקס הקיום.... מה שאומר שבעצם אני לא כותב את ההודעה הזאת... אז אין בעיה ביכלל. אתה מבין עכשיו למה סנייפ טוב? יופי... אז תסביר לי...כי לא הבנתי כלום.

קקטוסץ

New member
נו.

דמבלדור בעצם אלוהים. האמונה הדתית הרווחת היא שאם אלוהים טועה הקיום ייהרס, על אותו משקל הוא כתב על דמבלדור.

ברוכית/ברוכונת (תבחרי)

אני הכי אוהב את התאוריה שהוא כן מת אבל בשביל להעניק להארי הגנה (כמו עם לילי) טח שיש בתאוריה הזאת 2 פגמים: [1] שהארי יגיע לבגרות זה אמור להפסיק. [2] זה יספק לו הגנה מסנייפ ולא מדמבלדור. לא נורא, יש תאוריות בלי פגמים.

yakovf2

New member
../images/Emo24.gifשלום לך.../images/Emo218.gif

שמי יעקב ואני קראתי את ארבעת הספרים הראשונים כעשרים פעם לפחות.(רציני) את החמישי משהו כמו חמש פעם.ואת השישי שלוש פעמים(טוב הוא עוד חדש), ואחותי שיחקת אותה אם תאוריית פתיחה מדליקה.
עכשיו את צריכה להזהר מהפגזות של תגובות.

וואי,

קודם כל ברוכה הבאה, אני רוני. דבר שני, אני מאוד רוצה לתמוך בתיאוריה שלך שסנייפ מת, אבל אני עדיין מאמינה שדמבלדור מת, לעולמים *מנגבת דמעה*

דנקי

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo140.gif

סנייפ הוא רשע מרושע! דמבי מת! תפנימו עם המציאות!! זהו, אמרתי את שלי!! שלום על ישראל!! ביי! צ'או!! להת'!!

למעלה