חדשה פה

חדשה פה

רציתי לדעת מהו הילינג אנרגטי? נכנסתי למאמרי הפורום ומדובר על תקשור, זה אותו דבר? ושאלה נוספת, מישהו עבר גלגול נשמות ופגש את הנשמות שהיו קרובות לו?

הילינג אנרגטי זה...

שינוי המפה האנרגטית של הגוף, כדי לאזן ולשפר את המצב הבריאותי, הפיסי והמנטלי של האדם. כי אין ספק, שכל בעיה מנטלית או פיסית מקבלת קודם כל ביטוי אנרגטי. זה לא אותו דבר כמו תיקשור - אני שונאת את המילה הזו... בכל אופן, "תיקשור" זה קבלת מסרים אינטואיטיביים. הילינג זה ספיגה ונתינה של אנרגיות למטופל. נידמה לי שרוב המטפלים פה עברו גלגול נשמות.. זה משהו כזה שמתחוור עם השנים שעוסקים בתחום... בדיוק היום דיברתי על זה עם מבקר שהיה אצלי, שהרבה פעמים הנשמות שנמצאות סביבנו בחיים האלה, היו סביבנו גם בגלגולים קודמים.. ספרי לנו קצת על עצמך

אוקיי

אני בת 24, ואני מתקשרת בתחילת דרכי. קיבלתי מסרים וגם הרגשתי אנרגיה מהאנשים מסויימים שהיו בגלגולים הקודמים שלי.

night mistress

New member
יו נכון!

תשמעי קטע.. יום אחד נכנסתי לאולם מלא באנשים, וכולם היו מוכרים לי.. מאוחר יותר בחורה שהייתה שם והיא מתקשרת אמרה לי שהנשמה שלי היא נשמה קדמונית ושכולם לקחו חלק בצורה זו או אחרת בחיי הקודמים.. זה קורה לי הרבה... פעם גם ראיתי הבזק של ארוע כשהסתכלתי על מישהו שהכרתי והבנתי שאני מכירה אותו מתקופת חיים אחרת.. אני מאמינה שבכל גלגול הנשמה שלנו בוחרת ללמוד משהו אחר.

למעלה