חדשה פה!

xX fAkE LoVe Xx

New member
חדשה פה!

היי אני קרן בת 14 מנס ציונה.. אוהבת את בלינק 182....ובמיוחד את השיר שלהם "always" מקווה לשהשתלב פה:) 3>

may90

New member
שוב פעם נתתם פרטים ../images/Emo10.gif

אממ... הממ ספרי עוד משהו עלייך!!!! [אני מאי, 15, הרצליה נייס טו מיט]

xX fAkE LoVe Xx

New member
אמ....

נמנמנ....מה אני כבר יכולה לספר על עצמי חח?? אני לומדת בחטיבת בגין כיתה ט'1....<זה בטח מה זה מעניין אהה??> אוקי... אני רוצה לעבור לארה"ב...כי משעמם בארץ.. אההה כן ויש לי פרטים ב vampirefreaks וב darkstarlings אז למי שיש גם תנו לי קישור אני הגיב לכם^^ מה עוד....אההה כן אני רוסיה.....<לומרות שנולדתי בארץ> אני לא יודעת מה עוד תשאלו....
3>

וולקאם :]

סעמק העכבר נדפק. אני מישל בת 14 מתל אביב להלהלהלה אה... ואל תברחי! למה כל החדשים בורחים לנו..? :[[

busted4ever

New member
את בכל מקום

|פרצוףמפוחד| מה קורה ילדה מפורום דה יוזד? אני קלר. בת 16 תהני

RoY Circa182

New member
אני אתעלם

היא גם ככה מחר כבר לא תיהיה פה אני בספק אם היא בכלל קוראת מה שאני רושמים אני רואי בן 93 מפרדס קיצקץ

xX fAkE LoVe Xx

New member
../images/Emo2.gif

אני כן יהיה פה!! מחר מחרותיים ועוד הרבה זמן.... <לא כל כך קל להפתר ממני אהה...אהה...חחח...^^> ואני כן קוראת את מה שרושמים לי... אז רועי אל תתעלם....
3>

xX fAkE LoVe Xx

New member
חחח..תודה../images/Emo3.gif

תודה לך חמודה:) ואצל הילדה מהקומונה של דה יוזד הכל טוב חח... מה איתך?^^ 3>

Sk8erJS

New member
שאלוםםםםםםםםם

מנשמע?!?!? אני יהונתן בן 17 בקרוב... אני בטוח שכבר קראת את זה איפשהו כי כתבתי את זה איזה 534627 פעם בשבוע האחרון בפורום הזה.. אהה אני מחולון אגב..

RoY Circa182

New member
פייי סחטן!

שיחקת אותה...אני אבדוק אותך..חזר לך את לא פה שבוע הבא אז אני רועי :) מחולון...בן...בן.....בן....17...(אבל עוד כמה חודשים...)

למעלה