חדשה פה......

חדשה פה......

שלום לכולם...כן אני חדשה פה...ולא אני לא בוגדת באף אחד...אני רק מאהבת....מאהבת מאוהבת...
רציתי לשאול אתכם מהיא לדעתכם מאהבת אולטימטיבית?..מעבר לדיסקרטיות וסקס מדהים ...מעבר ליחס וכבוד הדדי....האם מאהבת אמורה לא להתאהב?..האם מאהבת צריכה להתאהב אך לשים לעצמה מחסום כך כל פעם מחדש?..למרות שיודעים לאיזה קשר ניכנסנו... אשמח אם תגיבו.....

להתאהב או לא..זאת השאלה

לדעתי התאהבות אינה ברת שליטה, זה "תופס אותך" בלי לשאול קודם אם מותר.. אין חוקיות לזה! אבל.. אם הוא גבר נשוי ורואה בך רק "שעשוע" ואין אהבה בליבו מוטב לך להתרחק.. אלא אם כן את יכולה לבלוע את הצפרדע הזו ולאהוב בלי לקבל חזרה.. כי לרוב קשר עם בן אדם נשוי לא מניב חתונה < במקרים בודדים מתגרשים אחד לטובת השני > השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך, לאן פני מועדות? מה אני רוצה מהעתיד שלי? האם הקשר הזה מקדם אותי לקראת..? ואז להגיע למסקנות שטובות לך בהצלחה..וברוכה הבאה

לא להתאהב ... אהבה רק בבית

מי שמשחק עם הלב שלא יופתע אם יהיה לו/לה לב שבור ומשפחה הרוסה אם את נשואה והמשפחה חשובה לך ... אז קשר רק עם גבר נשוי כל שאר האפשרויות זה הגדלה מיותרת של הסיכון

אור36

New member
ללב חוקים משלו../images/Emo98.gif

ולכן-צריך להיזהר בחזקת שלוש כאשר הקשר לא ביין אותו הסטטוס, (הוא לפחות יכול ללכת להתנחם בזרועת הילדים ה-
) את נישארת לבד שבתות וחגים...........ובלילות קרים.....

../images/Emo79.gif שבתות וחגים

עכשיו אתה בבית, עכשיו אתה שם הילדים קופצים עליך, הם הכי יפים בעולם אתה נמס, פורש ידיים, אתה מאושר ממש ועוד מעט תקרא סיפור מהספר החדש. איש משפחה למופת אתה, אבא מושלם בסוף אתה תמיד חוזר, לא עוזב לעולם בכל פעם שנוסע, לא שוכח מתנות לכולם ועכשיו אתה בבית, עכשיו אתה שם. ואני שותפה סמויה אני בצל כשעולה האור אני ילדה עדה אילמת שנשארת מאחור. לבד על הגג - שבתות וחגים לבד על הגג - שבתות וחגים ותתפלאי לדעת אני מכירה אותך אני יודעת בדיוק איפה כל דבר מונח ואולי את כבר יודעת אולי שמעת את שמי או ישנה לך שם בשקט לא חושדת בקיומי. אבל אני תמיד אתכם, רואה אתכם ואיני נראית כשאתה שם, מה נשאר לך ממני כעת? לבד על הגג... אתה יודע איך הרגשתי כשראיתי אתכם ברחוב לא מזמן הייתי בסדר, לא הראיתי שום סימן אבל בלילה איך בכיתי איך הרטבתי את הכר למה אני מתאהבת תמיד במה שאי אפשר. לבד על הגג... עכשיו אתה בבית, עכשיו אתה שם. מילים: יענקל'ה רוטבליט

אנטוני2

New member
שאלה משעשעת

היי את מדברת על אהבה כאילו זה היה מוצר שקונים במכולת השכונתית, את שואלת אם צריך להתאהב ? את שואלת אם צריך לשים מחסום? ניתן לחשוב שאינך יודעת מהי אהבה? המרכיב הדומיננטי באהבה הוא האהבה. באשר היא אינה נשלטת ,פורצת החוצה, היא זו שקובעת את החוקים ואת העוצמות, והמוח עומד חסר אונים ולרוב מודיע על כניעה, זהו הקסם ואלו החוקים וטוב שכך, היכולת לאהוב היא מתנה שלא כולם זוכים בה, זו חוויה עוצמתית שאנו אוהבים לטבוע בה, רגש האהבה הוא זה מה שמבדיל אותנו בעיקר מכול שאר בעלי החיים, אם האהבה הייתה נשלטת, מעטים האנשים שהיו מעיזים להתנסות בה, אני מניח שהכאב הגדול שבאהבה לא מושגת ולא ממומשת הייתה מרתיעה לא מעט מהאנשים , יום טוב

היי....

קראתי את התגובה שלך...ומי כמוני יודעת מהי אהבה... השאלה שלי היתה כבר אחרי שבעצם ציינתי שאני מאוהבת בו... אבל מלכתחילה לא דיברנו על קשר מחייב ...הוא נשוי...ואני מודעת לזה שלא ניתן לממש את האהבה הזאת כמו שהייתי רוצה.... רציתי לשאול את דעתכם בנושא...אם הוא כל כך אוהב ואני כל כך אוהבת -- מה שווה כל האהבה הזאת אם היא לא זמינה????

gimel9

New member
ענית לעצמך. לא. שווה.

נורא נוח לאהוב בתיאוריה כפי שהוא עושה. אבל תכלס בשטח לא עושה דבר מעבר לפגישות איתך. נוח מאוד לגבר אישה בבית ומאהבת בחוץ. גם אוכל את העוגה וגם נשארת שלמה. אידאלי ממש לחסרי המצפון. ואינני אומר שהוא חסר תכונה זו. אם את מוכנה להסתפק באהבה גנובה לסירוגין. בבקשה. אם לא הרי צריך להחליט החלטות כואבות. הזמן מתקתק את יודעת.

למעלה