חדשה פה!

Hadassmn

New member
חדשה פה!

היי התחלתי לראות אינויאשה רק לפני כמה זמן.. חח רק ביום שישי. ואני לא יודעת מה היה בינתיים. אני יודעת כאילו את הדברים החשובים שיקונוטמה (אין לי כוח להפריד) והדמויות וזה אבל לא מה היה בין הפרקים. למישהו יש את הפרקים או את הקיצורים?

../images/Emo140.gifברוכה הבאה../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

יש לי אתרים עם הקיצורים, אבל במחשב שממנו אני כותבת עכשיו אין... מצטערת.. מקווה שתשתלבי פה

Hadassmn

New member
תודה ועוד שאלה

למי אתן קוראות פקצה? מקווה שלא לקגומה אני אוהבת אותה דווקא.. חמודה לאללה

ברוכה הבאה :]

אממ... תעברי בעמודים של הפורום יש שם הודעות של "הפרק היומי" [כל יום פותחים הודעה ומדברים על הפרק שהיה] ויש כאן אנשים שקוראים לקאגומה פאקצה אבל אני אישית דיי מחבבת אותה

animfanatic

New member
ברוכית הבאה../images/Emo140.gif

יש אתר באנגלית של הסדרה אם כל הפרקים של הסדרה ותמונות מהסדרה

אז הנה ... רשמתי לך תקציר

קאגומה היא גילגול נשמה של קוסמת בשם קיקיו שחיה בימי הביינים לפני 500 שנה, קאגומה הגיעה מהעולם שלה לעולם ימי הביינים, דרך באר שבנויה אצלה בחצר הביתי. בפרק הראשון מראים את קאגומה נכנסת לחדר בו נמצא הבאר, כדי לחפש את החתול שלה שברח פנימה. לאחר שתפסה אותו היא נמשכת לתוך הבאר ע''י מפלצת ששואפת לקחת מקאגומה את השיקון-נו-טאמא. היא יוצאת מן הבאר, כשהיא נמצאת בימי הביינים. שם היא פוגשת שד למחצה (אינוישה) ומשחררת אותו מחץ שנורה ע''י קיקיו, והוא מביס את המפלצת. ככה הכל התחיל.. וככה זה ממשיך... אחים: בהמשך הסדרה מכירים את סשומארו, אחיו הגדול של אינויאשה, ואת ג'אקן, המשרת שלו. סשומארו מחפש אחר הקבר של אביהם בכדי למצוא את החרב המופלאה אשר אביהם השאיר שם, באגדה מספרים שזו חרב מיוחדת מאוד. סשומארו מוצא את המפתח לקבר בעינו הימנית של אינויאשה. שם מתנהל קרב בין שני האחים. סשומארו אפילו לא הצליח להתקרב לחרב, לעומתו אינויאשה כמעט הצליח לשלוף את החרב ממקומה, וכמובן מי שהצליחה היא קאגומה, היא הביאה את החרב לאינויאשה והוא הביס את אחיו בקר ואף השמיד את יד שמאל של סשומארו. ככה השיג אינויאשה את חרב הטאסייגה ... סשומארו: אחיו של אינויאשה, אשר תמיד מנסה לקחת מאינויאשה את הטסאייגה, אך ללא הצחה. זהו.. לא הרבה, אאהה ?? שיפו: קגומה ואינויאשה נתקלים בשועל קטן בשם שיפו, השואף לנקום את מות אביו. רוצחי אביו הם האחים רעם המסוכנים, שמחפשים גם הם אחר רסיסי האבן. הם חוטפים את קגומה, ואינויאשה יוצא להצילה. הוא מציל אותה, הורג את האחים רעם ושיפו מצטרף לשניים. מכיוון שאינויאשה הוא חצי שד, במשך החודש הוא שד ורק בלילה אחד בו הירח נסתר אינויאשה הופך לבן אדם, בעל שיער שחור ועיניים חומות (?). זהו אינויאשה כשהוא בדמות בו-אנוש ... קיקיו: מכשפה זקנה, אשר בונה בובות מעמצות וחימר, מצאה את עצמותיה של קיקיו ובנתה בובה של קיקיו, אבל נשמתה של קיקיו נמצאת בגופה של קאגומה, המכשפה הזקנה חטפה את קאגומה אבל לשוו, כי קאגומה החזירה לעצמה את נשמתה וקיקיו חיה עם גונבי נשמות (?) שמספקים לה את הנשמות שלהם היא זקוקה. בפרק זה מגלים שלקיקיו ואינויאשה היה עבר משותף, ובו השניים היו מאוהבים. הנזיר: אינויאשה וקאגומה נתקלים בנזיר רב עוצמה, שאינו מתנהג בהתאם למקובל. לנזיר זה יש בידו הימנית חור שחור שבולע כל דבר (חוץ מדבורי הרעל של נארקו), החור הזה יעלם אך ורק אם נארקו יושמד. לכן הוא מצטרף לשלישייה, שרוצה נקמה גם היא בנארקו ... *בחלק הזה אני לא בטוח, אם מישו רוצה לספר...- סכסך בין אינויאשה לקיקיו אהובתו: לפני 50 שנה (בעולם ימי הביניים) אבן השיקון-נו-טאמא נלקחה מקיקיו, נארקו גרם לקיקיו לראות את אינויאשה לוקח את האבן ופוצע קשה את קיקיו. מאז קיקיו שומרת שנאה ונקמה לאינויאשה בלבה... מחסלת השדים: שני אחים- סנגו וקוהאקו (לסנגו יש חתולה מיוחדת ושמה קיררה, אשר מסוגלת להילחם בשדים ומצטרפת לסנגו לכל מסע חיפוש אחרי שדים), מחסלי שדים נתרמים ע''י אביהם לקרב מול שד, השד נהרג בקלות אבל לפתע אחיה הורג את כל מחסלי השדים, סנגו שמה לב שמישהו שולט באחיה, היא מגלה שזה ראש הכפר, היא מנסה לתקוף אותו אבל לפתע נתקע בגבה הנשק של אחיה, שהוא במקרה נשלט ע''י ראש הכפר, אבל היא סולחת ובאה לחבק אותו, אבל השומרים יורים חצים והורגים את קוהאקו, סנגו מחבקת את קוהאקו והשומרים יורים גם בה. נארקו בה לספר שכל הכפר של מחסלי השדים נהרס ומפליל את אינויאשה (שבעצם הוא השמיד את הכפר), רק לאחר ניסיון לתקוף את אינויאשה היא מגלה שאינויאשה לצידה ושהוא עצמו רוצה להרוג את נארקו. נארקו שולח בובה בדמותו בכדי להשיג את השיקון-נו-טאמא ואינויאשה מחסל את הבובה בעזרת סנגו.היא מצטרפת לרביעיה, שרוצה נקמה גם היא בנארקו ... נארקו: בתחילת דרכו הוא טופל ע''י קיקיו מכיוון שהיה חולה קשה והיא הייתה תמימה מאוד. נארקו ביקש מהשדים לתרוף אותו ולתת לו גוף חזק ובריא. זה נארקו שלנו... ואלה מי שאנחנו מכירים כיום: דמויות ראשיות: איויאשה, קאגומה, שיפו, מירוקו, סנגו וקיררה דמויות משניות: סשומארו, ג'אקן, נארקו, קאגורה וקוהאקו.

חחחחח

E.b וואי ממש השקעת...כל הכבוד :) אם מפסידים כמה פרקים לא נורא..תמיד אפשר להוריד מהאינטרנט [פושעת שכמותי!!] =)

Hadassmn

New member
תודה!אבל..

קגומה לא קצה אני מתה עליההה להוריד מהאינטרנט? זה לא רק המחשב שלי אני חולקת אותו עם אבא ועם 3 אחים הם יהרגו ותי כשיגלו כמה מגבייטס אני מוסיפה להם

אה האאאאא

אני יודעת...זה לוקח המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זיכרון.. אבל תמיד אחרי שתראי את הפרק שפספסת תוכלי למחוק...ככה זה לא יקח בכלל זיכרון =) אממ זאת סתם המצלמה..את לא חייבת למרות ש..חבל לפספס פרקים של אינו P: תוכלי לראות אצלך חברות, לא? תוכלי למכר אותן גם לסדרה חעחע =)

למעלה