חדשה פה

Naite8

New member
חדשה פה

קיצר תסבירו לי מה הולך פה כי אני לא מבינה כלום איך לשרשר נכון כדי לא לעצבן אותכם? חח יאללה

היי ברוכה הבאה

ספרי קצת על עצמך? מי את בת כמה את וזייהו
בקשר לפורום תשתלבי פה לאט לאט. אני רועי בן 22 מראשל"צ אם את צרה משהו תרגישי חופשי

Naite8

New member
קודם כל

קודם כל תודה לך.. אממ החודש אני אהיה בת 17 קוראים לי נטע-לי אבל אל תקרא לי ככה כי זה שם מכוער... נייט עדיף
ווו... זהו אין לי עוד מה להוסיף

kokain1

New member
WELCOME../images/Emo24.gif

ברוכות הבאות אני ליז(1) 13 מבת ים ספרי על עצמך קצת.. הקטע של "לשרשר נכון" גמני לא ממש קולטת..

just jenny

New member
וועלקומית! ../images/Emo24.gif

אני ג'ני בת 14, חדרה נייס טו מיט.. תהני פה
הסבר על איך לשרשר נכון: אם את רואה הודעה ראשית ואת רוצה להגיב למי שפתח אותה את עושה "הוספת תגובה", ואם את רוצה להגיב לתגובה מסויימת את לוחצת על "הוספת תגובה" בחלון של התגובה ולא של ההודעה הראשית... מקווה שהבנת

just jenny

New member
אופס.. חחחח../images/Emo122.gif

אני בעצמי אומרת איך לשרשר נכון ובטעות שרשתי לא נכון... סורי

Naite8

New member
על עצמי

ממ לספר על עצמי טוב... אז אני מתתתה על מוזיקה ועל ג'יסי זה החיים שלי ואין עוד הרבה מה להגיד על עצמי אם את רוצה תיהיי יותר ספציפית :)

Naite8

New member
אגב

ממש שמחתי לראות שיש פורום כזה גדול עם כל כך הרבה מעריצים של גוד כי עד עכשיו חשבתי שאני בערך היחידה..
חח לא סתם אבל אצלי בבצפר לא מכירים אותם אפילו לצערי, אולי חוץ מחברות שלי שאני טוחנת להם בשכל אבל חוץ מזה אולי עוד שניים בקושי אבל עכשיו שגיליתי תפורום הזה וראיתי שאני לא היחידה אז זה ממש משמח אותי, באמת. מקווה שאני יהנה פה ....

A Lovato

New member
הייתי האותו מצב שנה שעברה

לא היה לי מושג שמכירים אותם בכלל....ת'אמת לא רציתי גם... כי אני מאלה שאוהבים יחודיות במוזיקה....

Naite8

New member
צודקת

יש משהו במה שאת אומרת.. אבל בכל זאת נחמד לדעת שיש עוד אנשים שיכולים להבין אותך פחות או יותר ואת יכולה לחלוק איתם את כל הדברים שקשורים לגוד שארלוט כי נגיד חברות שלי (חלק..) לא מתחברות לסוג מוזיקה הזה אז לא יכולתי לשתף אותם בדברים שאני אישית נורא התלהבתי נגיד.. והן לא הבינו מה אני רוצה בכלל...... חוצמזה אני תמיד אוהבת לחלוק עם אנשים דברים שאני חושבת שהם טובים ותמיד ניסיתי להשמיע לחברות ואחותי שירים של גוד... וכאלה חלק הצלחתי וחלק לא
:)

אתם ממש צודקות!!../images/Emo45.gif

אני הכרתי את gc בקיץ שבין 2003 ל-2004 וממש התבאסתי שלא הכרתי אותם לפני כי אני אוהבת להכיר להקות מהתחלת הפירסום שלהם . כשאני הכרתי את gc אפחד אחר שהכרתי לא הכיר אותם, ואז אני הכרתי אותם לבת-דוד שלי והיא מה-זה התלהבה וזה....פעם אחת דיברנו על זה שאפחד לא מכיר אותם ואיך זה כי הם להקה ממש טובה וזה ורצינו שהם יתפרסמו שיכירו אותם פה, ורק אחרי הפירסום בישראל אז חשבנו על זה ואמרנו מצד אחד איזה באסה שהם התפרסמו כי זה היה יותר מיוחד (ואני יכולה לומר גם שבתקופה שאפחד לא הכיר אותם אהבתי אותם יותר) ומצד שני - זה מה שהחבר'ה בלהקה רצו להיות ועד שזה קורה להם אז אנחנו מתבאסים וזה.....אז קיצר כולנו רצינו שפעם יכרו אותם והם יתפרסמו פה ועכשיו זה מפריע לכולם lol נ.ב אפילו חשבנו לשלוח מכתב זועם לראש 1 ומעריב לנוער שהם לא מכירים לנו להקות ושהם לא כותבים בכלל על gc ועל רוק ובכלל....

A Lovato

New member
לי זה קרה גם ג'י סי ועכשיו עם מסט

לפני כמה זמן לא הכירו אותם...ופיתאום פוף...מתחילים להכיר ואני חושבת לעצמי: "די! לא רוצה שיכירו אותם!" אבל מה יש לי לעשות? <באסה..>

Naite8

New member
צודקתת

צודקת אבל מצד שני גם צריך לשמוח בשבילם כי זה צעד ענק בשביל הלהקה לפני 2004-2005 הם לא היו כל כך מפורסמים (בארץ לפחות) הם הופיעו באמ טי וי בקטנה, לפעמים ראו את HOLD ON בTRL ואני הייתייי כולי שמחה חח והתלהבתי שהקליפ שלהם בטי וי ועכשיו פרידיקטבל מלא באמ טי וי וגם אי ג'אסט וואנה ליב אז מכירים אותם יותר אבל יש משהו שמעצבן אותי, שפתאום אנשים יום אחד מחליטים שהם מעריצים אותם אבל הם בעצם לא יודעים כלום עליהם והם חושבים שהם הכי מבינים ויודעים הכל, ועוד מתווכחים איתי אם משהו נכון או לא זה הכי מעצבן...

BillysGirl

New member
כמוני וכמו אנה!

אנחנו (ואירנה ) הבנות אדם היחידות שמתות עליהם!!!

למעלה