חדשה פה...

hypnotic rock

New member
חדשה פה...

אחרי שנים ארוכות של נידנוד ,סבל וייאוש ממאיגו הדורבניסטית הידועה לשמה החלטתי להצטרף למוח המעוות שלה! ומרוב כל הדיבורים על הדורבנים,פורום ואיילללללללל! נראה כאילו אני מכירה אותם שנים! ואני אפילו מכל הטחינות שלה במוחי הקט והצנוע התחלתי לאהוב אותם ובגדול! אז היי (היי ראשוני שלי!) גולדי יו אר אר בי אקס 170

מאיגו

New member
מאי שלי!!!

שלום לך!!! אז אחרי ששרפתי לך את השכל החלטת להצטרף? מזל טוב! השתלבות נעימה! לכי להתרים!!!(ואני אחפור לך במוח ואסביר לך על כל אחד ואחד בפורום הזה.אם נספיק.) וזכרי ,מאי:"אין לנו משפט סיום אז תחשבו לבד בעצמכם!!!"

hypnotic rock

New member
מאי אני מרגישה כמו...

מתלמדת של טאקי שימוזו או משהו! משהו סיני כזה!!! חחחח הלו אני מבינה שלא מקבלים אותי פה! חח(סתם)

ברוכה הבאה!!! ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

השתלבות נעימה, וכל חברה של מאיגו היא חברה שלנו

ברוכה באהה.!../images/Emo68.gif../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

השתלבות נעימה!!!

hypnotic rock

New member
תודה....(המשך)

תודה, לא נראה לי אני צריכה להשתלב! גולדי מעדכנת אותי בפורום הזה ...ואני מכירה את כולכם כמעט כמו שהיא מכירה אותכם , אני מתנחלת אצלה יומם וליל! רואה הכל . (נשמע כאילו אני פסיכופט רצחני ששופט אותכם ועוקב אחריכם! אז אני לא) נ.ב תודה (בפעם ה-3...נדמה לי) מאיגו:(היא אצלי) יוווווווווו ירדן איזו חומד!!! השתלבות נעימה לך!(מממ...טוב...) אין לי מה לכתוב.את מותק. עכשיו אני הולכת למאי!מישהו הרס להם את האינטרנט אז כנראה שלא נכתוב שם בזמן הקרוב כי אני מתכוונת להשאר שם הרבה זמן! וכשאני חוזרת אני רוצה לראות מלא מלא מלא הודעות. ובאמת חפרתי לה במוח ואמרתי לה בערך כל מה שאני יודעת עליכם ועל הדורבנים(אולי קצת פחות מכל מה שאני יודעת) זהו.

Bassיסט

New member
ברוכה הבאה נשמה!!!

מאיגו לא סתם התפארה שזה אחד הפורומים היותר טובים שיש ברשת!!! עם החברה הכי מדהימים שיש אז ברוכה הבאה ואני מקווה שתיתאקלמי פה מהר! תמיד פה בשבילך: רון

מאיגו

New member
זה לא "אחד היותר טובים"

זה הפורום הכי טו8ב שהיה או יהיה אי פעם! אנחנו הפורום הכי מגובש שראיתי,עם האנשים הכי טובים שהכרתי אי פעם(והכרתי מלא אנשים...)

מאיגו

New member
סליחה,

זה לא"זה הפורום הכי טו8ב שהיה או יהיה אי פעם" זה:הפורום הכי טוב שהיה או יהיה אי פעם!!!!!!

למעלה