חדשה פה...

yaffeha

New member
חדשה פה...

שלום לכולם, התחלתי להתאהב בבנית פאזלים, ככה סתם יום אחד וזה ממכר :) רציתי לשאול אם יש לכם טיפים להתחלה? איך להתחיל, ממה להתחיל... תודה ויום נעים.

Puzzluna

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

לכל אחד טעם שונה, פשוט תזרמי עם מה שבא לך להרכיב. המלצה יחידה היא לא להסחף ולקנות פאזל גדול מדי או קשה מדי על ההתחלה....

yaffeha

New member
עזרה...

זו בדיוק היתה כוונתי. לא עזרה בבחירת הפאזלים מבחינת התוכן אלא איך כדאי להתחיל כדאי להקל על ההתחלה, לדוגמא כמו שהבנתי מקריאה פה מומלץ לעבוד על קרטון ביצוע שאפשר אח"כ להדביק עליו. המלצות כאלה אני מחפשת. תודה, חגית.

שלום לך

כפי שבטח כבר קראת, לכל אחד יש את הדרך שלו לעשות את הפאזל אבל בד"כ רובינו מתחילים במסגרת. אחרי שאת עושה את המסגרת את יכולה למיין את שאר החלקים לפי צבע או נושא החלק. אולי יש כאלה שגם עושים מיון לפי הצורה של כל חלק. כשאני ממיינת את החלקים אני שמה אותם בקופסאות ששמרתי מפאזלים שונים כך לא מתפזר לי החלקים על כל השולחן. עד לא מזמן עבדתי תמיד על קרטון ביצוע אבל לפני חודש קניתי את המזרון המתגלגל, פשוט נמאס לי (ובלעלי!) כל סוף שבוע להוריד את הפאזל משולחן פינת האוכל ולהחזיר אותה במוצ"ש - וכל הזמן חששתי שחלקים ילכו לאיבוד. הכי חשוב....... להנות מהפאזל! בהצלחה.

yaffeha

New member
תודה....

אשמח לדעת מה היתרונות מ החסרונות של קרטון ביצוע מלבד המקום שהוא תופס.. האם אח"כ מומלץ להדביק עליו או על חומר קשיח אחר? אם מדביקים עליו אפשר למסגר את הפאזל איתו ביחד? איפה אתם ממליצים לקנות פאזלים? אני מי"ם האם יש פה חנות זולה או עדיף לבוא לדיזינגוף סנטר אם אני כבר במרכז? סליחה על כל השאלות אבל אני מניחה שככה לומדים :)

solitaryshell

New member
המחירים בארץ הם די זהים

ישנו רק ספק אחד שמביא לארץ פאזלים, ולכן המחירים הם פחות או יותר אותם מחירים בכל החנויות (אפילו המבצעים חוזרים על עצמם ברוב המקומות) לחנות בדיזינגוף יש מבחר גדול יחסית, אבל ישנן הרבה חנויות צעצועים שבהן יש מבחר לא קטן.

yaffeha

New member
תודה על כל העזרה!

באמת תודה לכולם על העזרה , זה רק עושה חשק להתחיל להרכיב! אתמול חזרתי בערב הביתה, בן זוגי הגיע קצת אחרי ובידו מתנה, פאזל 1000 חתיכות של מורדילו!1 נסיים את תקופת המבחנים ונתחיל להרכיב!

Yossarian22

New member
לפי הנושא

נגיד אם את רואה ים אז את בונה ת'ים יעני לפי נושא קלטת?????? טוב דוגמא אחרת: אם את רואה פנים - תתחילי בפנים, ואז תלכי לגוף כלפי חוצה טוב??

למעלה