חדשה פה

חדשה פה

שלום! חדשה לאתר ולפורום... חחח גם חדשה לניו יורק אז רציתי לדעת עם יש פה אנשיום מניו יורק. עברתי לפה לא מזמן מקנדה אז עוד לא יצא לי להכיר אנשים וחברים קצת (הרבה) חסר... בכל זאת אני בת 18 ואשמח סתם להכיר אנשים אפילו לא מניו יורק....

IssEyE

New member
WELCOME TO THE NYC

ברוכה הבאה לפורום וגם לניו יורק מקווה שתהני פה נ.ב לאיפה עברת בניו יורק?

שלג וקר

חחח מגניב יש לנו שלג וקררררררררררר אני לא רגילה לקור הזה.... אז בן כמה אתה? מה אתה עושה בניו יורק?

IssEyE

New member
כדי שתתחילי להתרגל

אני בן 20 עברתי לפה לפני 3 חודשים ופתחתי לא מזמן עסק אז מהבחינה הזאת ניו יורק זה המקום. (לעשות כסף לפחות)

cool

אההה סבבה, אני מתחילה ללמוד בCOLLEGE בסוף ינואר ומקווה למצוא עבודה בקרוב... בהצלחה עם העסק....

To4Ka

New member
שלום! ברוכה הבאה!! :)

ואייי ניו יורק, נישמע לא רע
איפה חיית בקנדה?

To4Ka

New member
גם אני גרה בוונקובר

בריצ'מונד יותר נכון, בהחלט משעמם פה.. לא כמו בארץ :/ ואיך בניו יורק? עושה חיים? :)

LOL Richmond

Wow i remember Richmond, i used to live on the North Shore.. how old r u maybe u can meet my friend if you want... Vancouver is kinda boring compared to Israel, NY is ok so far much more israelis and jews than Vancouver...have you gotten used to the rain yet? loll it rains a lot there.

if you say so

loll nyc seems like a cool places, i visited a lot before i moved but its colddddddddd.... i guess i have to get used to this cold.

CosmikDebris

New member
yes, the cold kinda sucks

but, the city gets some time to get used to. but i think with tune you;ll get used to it. if you want somebody to talk to you can contact me

NYC

שלום, ברוך הבא לקור של ניו יורק חחחח, אני גרה בQUEENS אני חושבת שזה קצת רחוק אולי לא אני לא מכירה את המרחקים כאן....

למעלה