חדשה פה!

Bloomit

New member
חדשה פה!

היי...אני חדשה פה בפורום :) אני אלה ואני מכורהההה לאורלנדו בלום (אנחנו אוהבים אותך אלה) אממממממממ מקווה להיות פעילה למה אני ופורומים לא הכי מסתדרים...\: הקיצר, מקווה להנות פה :)

מיטל101

New member
../images/Emo104.gifברוכה הבאה!!!

היי,אני מיטל בת 14 וחצי מחיפה... אני בטוחה שתשתלבי פה ותהיה מאוד פעילה... ואת בטוח תהני פה!!

מיטל101

New member
../images/Emo104.gifת'אמת...אני חושבת שכן....חמוט

ברוכה הבאה אלה../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אני שחר, בת 14 וחצי.. ד"א, בתפוז אי אפשר לשים תמונות בחתימה..
גמני חשבתי בהתחלה שאפשר. תפוזונות!

kittycatbone

New member
זה די הגיוני אבל לא?../images/Emo3.gif

כאילו תחשבי.. שבכל המאות הודעות שיש בעמוד הזה ב*כל* הודעה יהיו איזה תמונות כבדות וגדולות *יחסית*??
אם זה היה ככה, אז הפורום בחיייייים לא היה עולה לנו..

וולקאםםם...!../images/Emo24.gif

אני קארין,בת 15 וחצי...נעים מאוד...ואת בטוח תהניפה...יש פה אחלה אנשות..!

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gifברוכה הבאה:]

שמי דורית, ואני מקווה שתהני פה
. אה, ואי אפשר להוסיף תמונה לחתימה^^;

Bloomit

New member
תודה רבה בנות...:)

אני אלה...אני בת 16.5...ו...כולכן נראות לי אחלהה אחת אחת אז אין סיבה שלא יהיה פה כייף :) ואיזה באסההה שאי אפשר תמונות בחתימה...שמתי חתימה מתחלפת של אורלי והסרטים שלו... הקיצרר תודה על קבלת הפנים היפה...אוהבתותכן :)

Bloomit

New member
אה עוד משו...

אמממ מישהי יכולה להסביר לי מפואט יותר מה אתן מתכננות לשלוח לאורלי ליומולדת? אני אשמח להשתתף ולעזור... ולמי שתוהה אני מאיזור חיפה...אם זה עוזר... מקיבוץ עין השופט...ליד יקנעם...

kittycatbone

New member
יו../images/Emo70.gif

את מעין השופט?!
כמה מגניב!! זה ממש קרוב אליי.... הממ, או בעמק יזרעאל, או ליד-מה שאומר שזה קרוב לאיפה שאני גרה, כי אני גרה בעמק יזרעאל!!
(או יותר נכון בגבעה.. אבל מבחינת מועצה איזורית זה עמק יזרעאל
) יש לך אייסיקיו/מסנג'ר?
(סתם רוצה לדעת..
)

Bloomit

New member
kittycatbone מאיפה...

מאיפה את בעמק יזרעאל? אני לא במועצה שלך...אני במועצה איזורית מגידו...לידך :) כנסי לאייסי שלי...91850593 (כולכן מוזמנות) ולמי שביקשה את החתימה שלי...אמממ...יש לי איזה ארבע...היו לי יותר אבל חלק כבר לא עובדות כבר...וחבל כי אהבתי אותן...אני אצרף את האהובה עלי עכשיו :) (כתוב בה ANGEL כי זה אחד הכינויים שלי...)

Bloomit

New member
אהההה...

אני בגבעות שבקצה השני של עמק יזראעל...חחח...ברמת מנשה...(זה האיזור) אולי את מכירה אבל את מושב היוגב? ואנשים משם? ואת מזרע אולי גם...? יש לי משפחה במזרע...

kittycatbone

New member
מזרע?

הממ.. אני "רק" נוסעת לשם פעמיים בשבוע לאולפנה...
XDD והיוגב אני מכירה אבל לא הייתי שם אפפעם..

למעלה