חדשה פה :)

michi05

New member
חדשה פה :)

היי כולם.. אני מיכל פרידמן מאביח"ץ (אימפריה!!) :) אני כרגע מדצית, ויוצאת לקורס מדמים... אני עוקבת אחרי הפורום כבר כמה זמן ורנה וגילי שכנעו אותי להצטרף... אז... הנה אני :) דבר ראשון שאני הכי אשמח לדעת זה יותר ידע על הקורס מדמים, ואם יש הבדל בין ההדרכה בתור מדצית להדרכה בתור מדמית...

מיכלי!! ברוכה המצטרפת!../images/Emo24.gif

אני באמת חלק מהשכנוע?? לא ידעתי שלקרוא לך "מרגלת" משכנע אותך לעשות דברים אני אשתמש בזה
בקשר לשאלות שלך: # הקורס מד"מים יהיה בהדסים בתאריכים: 1-6 לאוגוסט וב-7 יש כיף מדריכים ארצי (לא נהיה ביום הולדת של אלה..). השנה יש גם קורס מד"חים מתקדמים שגם הוא, ככל הנראה, יהיה בהדסים. אני מקווה שנרשמת (נכון שנרשמת?
) כי היום המד"בים היו אמורים להביא את האישורים והטפסים למועצה.. # אני מאמינה שבמושבים עצמם, בשנת הפעילות, אין ממש הבדל מהותי המד"מ פשוט יודע יותר בזכות זה שהוא עבר את הקורס ו/או בזכות זה שיש לו נסיון של שנה בהדרכה. (אני מתכוננת להסטוריה ומחלקת לסעיפים) שיהיה לך יום נפלא בהצלחה רבה מחר במתמטיקה (הא! למדתי היום רק שעתיים ראשונות!! ממש נחמד כשהשכבה ריקה) ונפגש ביום ראשון ל.. הסטוריה
יום נעים

michi05

New member
אבל......

אבל דיברתי עם המדבית שלי והיא אמרה שהקורס בירושלים!! מה הולך פהה?? חח

michi05

New member
אמממ נקווה...

דווקא בא לי קרוב לבית אבל בכל אחד מהדפים היה כתוב משו אחר אז שאלתי את שירלי והיא אמרה ירושלים... חחח לא יודעת..... אממ שילמתי אבל אני לא בטוחה ממש איפה זה וזה דיי מטריד חח.. וגילי את תתגברי בגורל! אז מה אם אני מטומטמת ב3 יחידות! שנה הבאה גם לך תהיה בגרות... חחח חכי חכי

איפה כאן התרגרתי בך? (בהנחה שלזה

התכוונת..) פשוט אמרתי בהצלחה וסיפרתי שבקושי הייתי בבי"ס היום, כמעט כמוך יום נעים מותק

michi05

New member
חח

חזכרת שמחר יש לי בגרות.. לא כיף לשמוע את זה :( מקווה שאת מבינה חח אוהבת אותך למרות הכל ...

tuty fruty

New member
מיכל!!!

אני שמחה שהצטרפת.. אז ברוכה הבאה קודם כל
ואביח"ץ אכן איפריה (ולא אני אמרתי לה להגיד את זה אממ...טוב אשמה אבל אנחנו באמת כאלה ) ולשאלה שלך: מבחינת ההדרכה היא לא שונה אלא שפשוט הכלים שאת מקבלת בקורס מדמים יותר משמעותיים לפי דעתי לפחות את לומדת איך להתייחס לבעיות עם הקבוצה וכו' וזה באמת אחלה קורס ואל תתיחסי למה שחלק מהצוות אצלנו אומר ואת יודעת למי אני מתכוונת זה פשוט תלוי על איזה קבוצה את נופלת ותנסי להפיק את הכי טוב שאת יכולה..

michi05

New member
רנההה

באמת היה דיימבאס לשמוע שהקורס לא משו... אבל ננסה להקשיב לך ולא להם... במיוחד שלא הייתי בקורס מדצים אז זאת יכולה להיות חוויה :) נחיה ונראהה... וכן כן אני מסכימה איתך שאביחץ אימפריה :))

Hilaloosh

New member
ברוכה הבאה.... ../images/Emo6.gif

אמ.. ואני לא ממש יכולה לענות לך על השאלות כי אני רק השנה יוצאת למדצים... חחח

michi05

New member
תודה!

זה דבר ראשון חח.. דבר שני... לא הייתי במדצים כי התחלתי רק באמצע השנה... אבל לפי מה ששמעתי מחברים שלי זה קורס מעולה :) אני בטוחה שתהני ...

michi05

New member
../images/Emo13.gifכן!!

דנה בלאץ'? חברה טובה שלי חח מאיפה את מכירה אותה??

michi05

New member
כן הבנתי אחרי זה

אחרי שביררתי עם דנה מי זה אז קלטתי את זה... חחח

michi05

New member
היי עדי

מכירה אותי? חחח כן פחות או יותר... דיברתי איתך באיי סי קיו נראה לי :)) יש לך זכרון טוב חח

uuuuv

New member
בעזרת השם אני גם יוצא למדמים

אני יובל נעים מאוד!!!! עם את רוצה 151586770 האי סי קיו שלי1!!!! בהצלחה בהמשך הדרך!

למעלה