חדשה פה....

חדשה פה....

נשואה שנתיים, עוד אין ילדים (ה"תכנונים" להתחיל לנסות בעוד מספר חודשים). נכנסנו לדירה חדשה ומאז אנחנו לא מפסיקים לריב. עברנו כבר כמה פעמים דירה יחד (אנחנו יחד כ-5 שנים), כך שעצם המעבר הוא לא העניין. אנחנו מתוסכלים, צועקים אחד על השניה (ולהפך). משום מה חשבנו שדירה חדשה רק תקרב ביננו, אך ההרגשה ההפוכה קורית. אין לנו הרבה תחביבים משותפים, אנחנו מאד עסוקים ביום-יום, אך לאחרונה יוצא ששנינו בבית הרבה (הרבה סיבות הובילו לזה), ככה שהעימותים הולכים וגוברים. אני כל הזמן מתלבטת אם להגיד בכלל שאולי יש סיכוי שאנחנו לא מתאימים. אנחנו כל כך אוהבים אחד את השני, אבל כל כך רחוקים. מתוסכלת

seeyou

New member
אומרים שיש קשר בין שם לאדם-../images/Emo132.gif

למה בחרת את הכינוי -עצובה כרונית? לפעמים יש לאנשים בעיות עוד לפני הנשואים והם מקווים שהנשואים יתן פיתרון לבעיה האישית כך שבעיה אישית הופכת לבעיה זוגיות מצד שני ייתכן ששהי אשים בסדר אך ביחד לא מתפקדים נכון! לא צריכים להיות מתוסכלים על דבר כזה מנסים-לא הולך טוב אז משתנים או משנים מסגרת סליחה על חוצפתי-מאחר ואת כותבת :"עוד אין ילדים -"תכנונים" להתחיל לנסות בעוד מספר חודשים" ילדים זה דבר טוב אך הם לא פותרים בעיות אם אין בין ההוריים תקשורת-הבנה-אהבה אז חבל על הזמן ועל הסבל שיגרם לילדים העתידים Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't. :

אז ככה:

הכינוי נבחר עוד בעבר, ולא לצורך כתיבת ההודעה, וכן, בעבר לא הייתי בן-דם שמח (בלשון המעטה). אני חושבת שהשתפרתי ללא הכר. איך משתנים?? כאן הנקודה החשובה. אף אחד לא מנסה לפתור את הבעיה על ידי הבאת ילדים לעולם. ברור שזה לא יהיה הפתרון ואם דברים לא יסתדרו - התכנונים ישתנו, אבל רק ציינתי שעד כה, אלה היו התכנונים..... מילא. איך עובדים על תקשורת טובה בין בני זוג? עדיין מתוסכלת

seeyou

New member
איך עובדים על תקשורת טובה ?../images/Emo140.gif

בכול מערכת יחסים יש מטרות יותר קל לשנות דעה-התנהגות......של עצמינו מאשר של אחרים. מילת המפתח של מסגרת נשואים טובה זה =פשרה...בין הרצוי והמצוי אם יש בסיס לשותפות אז יש על מה לבנות אם הבסיס הוא רק מין או כלכלי אז הקשר הוא רופף ולא יכול להחזיק לאורך הזמן תקשורת טובה מתחילה בגישה שונה ממה שהיית רגילה עד היום בוקר טוב עם חיוך ללא כללות ללא תלונות ברגעים האינטימים ללא דרישות-בקשות כן-אפשר ורצוי ללא סחיטה ביחסי מין-או ברוגז במיטה או עלבונות כלפי משפחתו לנסות לא לריב-ללבן את הבעיה הספציפית ללא קשר עם בעיות בעבר האם זה מספיק להתחלה?

adam33

New member
חומריות

לפי דעתי אתם כל הזמן עסוקים בחומריות ולא בצד השני של הזוגיות תביטו אחד על השני צאו לבית קפה ביחד צאו לסרט והעיקר מצאו לכם חברים חדשים או ישנים שאז תראו היכן אתם בסקלה וגם לא תרגישו אחד בתוך השניה כי זה לא בריא..

michal24

New member
תחומי ענין משותפים זה דבר מאוד חשוב

משהו לחלוק יחד, להתעסק בו יחד, שיהיה כיף לשניכם כשזה לא בא טיבעי, גם אצילי ואצל החסר שלי זה ככה, זה דורש מחשבה ורצון משותף לנסות אבל זה בהחלט עובד : שבו ידח ותחשבו מה מעניין כל אחד מיכם, ותמצאו דברים שמעניינים אותו ואתמוכנה לנסות להצטרף אליהם וההפך תלכו יחד לקורס כלשהו, תטיילו, תאכלו במסעדות (או תבשלו יחד בבית), תצלמו יחד, תציירו, תקראו ספר יחד, ומה לא ?! יש המון המון דברים, בטוח שתמצאו משהו, אבל צריך לחפש.

רותוש

New member
תעשי לעצמך טובה, ואל תעשי ילדים

בנתיים!! אין לך מה לתכנן עוד מספר חודשים לעשות אותם, בשביל מה? ילדים הם לא פתרון לזוגיות במשבר והם יהיו אומללים לחיות בבית כזה, או לחיות בשני בתים אחרי שתתגרשו.

למעלה