חדשה פה !

LOVE2015

New member
חדשה פה !

היי :)
מעולם לא כתבתי בפורומים אבל אני מרגישה שאף אחד לא מדבר על זה!
מנסים להכנס להריון כבר שנה וחודשיים, אחרי 4 הזרעות כושלות(האחרונה עם זריקות גונל).
הכל תקין אצל שנינו! האם יש טעם להמשיך בהזרעות? הרופא שלנו אמר שהזרעה בלי זריקות הורמונים לא נחשבת.
עושים 3 הזרעות עם הורמונים ורק אח"כ עוברים להפריה חוץ גופית.
אני ממש חוששת להגיע להפריה :( מישהי עברה משהו דומה?

ענבל ח1

New member
כמעט כולן פה עברו משהו דומה

לא בהכרח 4 הזרעות לפני הפרייה אבל כמעט כולן פה בהזרעות או הפריות ויש גם הרבה שהם בלתי מוסברים כמותכם.
מה שהרופא אמר זה בעיקרון נכון למרות שיש רופאים שמצליחים איכשהו לעקוף את הכלל של 3 הזרעות עם הורמונים. אני למשל עשיתי רק 2 ועברתי להפרייה ובדיעבד חבל שלא עברתי עוד קודם...
אם קיבלת כבר הורמונים בהזרעה הקודמת אז בהפריה זה די דומה רק שהמינון עולה על מנת ליצור ריבוי ביציות שניתן יהיה לשאוב. שאיבת הביציות מתבצעת בהרדמה כאשר הזקיקים בגודל המתאים. זה עניין של כ-20 דק' השאיבה, ותוך שעה וחצי בערך משתחררים מהמרכז הרפואי. כעבור יומיים עד 5 ימים מבצעים את החזרת העוברים לרחם בתהליך שדומה מאוד להזרעה ואינו כואב.
התהליך לא כזה נורא, יותר לא נעים ובוודאי מותח.
אם את חוששת ועדיין לא בשלה להפרייה וממילא הרופא אומר שאינו יכול להעבירך עדיין, אז את יכולה להמשיך בעוד שתי הזרעות. את עדיין צעירה ושתי הזרעות זה סה"כ עניין של חודשים ספורים.
אבל כדאי שתהיי מוכנה נפשית למקרה שתצטרכי לבצע את המעבר... בתקווה שלא תצטרכי...
בהצלחה

LOVE2015

New member
הפריה

אני מאוד חוששת מהפריה בגלל הרדמה מלאה וכמות ההורמונים לא בריאה לגוף אבל ברור שאם לא תהיה ברירה...
תודה בכל אופן על ההסבר :)

רובנו כך..לקח לי שנתיים וחצי עד שהסכמתי ל IVF ושנה נוספת עד

שהסכמתי להחזרה על בסיס הורמונלי ולא על בסיס טבעי (וגם זה רק אחרי שהבנתי שאין סיכוי כל כך בטבעי בשל בעיות ביוץ, ולכן ביזבזו לי את הזמן עם פרוטוקול לא מתאים).

גם את רוב ההזרעות עשינו ללא הורמונים (שבדיעבד מסתבר שהיה ביזבוז זמן טוטאלי מאחר ולא מבייצת תקין...)

LOVE2015

New member
IVF

אם לא תהיה ברירה כמובן שנעבור לIVF אבל בגלל שהכל תקין ואני מבייצת כמו שעון והצילום רחם תקין והבדיקות הורמונליות
תקינות לחלוטין ננסה עוד שתי הזרעות עם הורמונים (היום יש לנו הזרעה!)
מקווה שלא נגיע לIVF :(
תודה לכן על התמיכה!

מחזיקה אצבעות!

אגב, מאחר והזרע תקין.. אז בהחלט הייתי נותנת עוד הזדמנויות להזרעות, ואולי גם הזרעות על בסיס טבעי... אצלנו יש בעיה במוביליות של הזרע אז בשלב מסויים פשוט הרגשתי שאין שום סיכוי .... (מה שאירוני זה שא"כ הסתבר לי שרוב ההזרעות שעשינו היו לא רלוונטיות לא (או לא רק) בשל הבעיה בזרע אלא בשל העובדה שרובן היו ללא הורמונים ואצלי יש בעיה בביוץ...)

LOVE2015

New member
הזרעות

הזרע לא הכי תקין אבל סביר ואני מבייצת טבעי וקבוע אבל למרות זאת הרופא הנוכחי שלנו (ברקוביץ) אמר שבלי זריקות הורמונים הזרעה היא כמו קיום יחסים
לכן כל השלושה שעשינו לא רלוונטיות.
עכשיו עשינו הזרעה שנייה עם גונל ונקווה לטוב.
אגב יש לי חברה עם זרע על הפנים עם שחלות פוליצסטיות ונכנסה על הזרעה ראשונה עם כדורים כך שלא ניתן לדעת באמת מדוע אחת נכנסת והשניה לא
לפחות לא עד שעושים הפריה ובודקים באמת את הביצית, הזרע והאינטרקציה בינהם.

כולן יקירה

וממליצה לך לעבור כבר להפריות חבל על הזמן עם הזרעות ממש מיותר
בהצלחה יקירתי

למעלה