חדשה פה..

linor38

New member
חדשה פה..

היי לכולם ,
אני מתלבטת אם לכתוב פה ולבסוף החלטתי שלמה לא?

אני חולת אפילפסיה מגיל 4 , לוקחת טגרטול מאז, קודם בסירופ ואז כדורים.
עד לפני שבועיים הכל התנהל בסדר. התקף אחרון לפני שנתיים וחצי , לוקחת כדורים כמו שצריך , בדיקות דם כמו שצריך

ולפני שבועיים (בדיוק) התעלפתי (זה לא היה התקף) באמצע עבודה (אני קופאית באחת מרשתות הפארם) .. כמובן שלא נשארתי בעבודה וחזרתי הביתה
באותו ערב הלכתי למיון , עשו לי בדיקת דם במיון הראשוני אבל לאחר מכן מסתבר שהיו צריכים לקחת עוד דם במיון עצמו (אל תלכו למיון בבית חולים מאיר, תאמינו לי - לא כדאי )
אחרי שניסו וניסו, ודקרו בלי חשבון, מצאו לי וריד בכף היד, וגם זה כלל הרבה סבל וכאבים.
שנייה אחרי שהוא הוציא את המחט , קיבלתי התקף אפילפטי (בפעם השנייה באותה סיטואציה ). נשארתי שם יומיים להשגחה במחלקה לנוירו /עצבים
, כל הבדיקות (סי.טי ראש, איאיג'י , בדיקות דם ) יצא תקין.
אף רופא בבית חולים לא ידע להגיד לי למה התעלפתי בעבודה .

הייתי במשך שבוע בבית , וחזרתי לעבוד ביום שישי שעבר וזאת הפעם הראשונה והאחרונה מאז שהשתחררתי מהבי"ח.
כרגע , אני אובדת עצות לחלוטין. אני מחכה לתור לנוירולוג בעוד כשבועיים וכרגע לא הולכת לעבודה
אין לי מושג אם בזמן הזה לא יחליטו לפטר אותי... למרות שאני לא יהיה ממש מופתעת.
ידוע לי שלא ישנתי בתקופה של 4 חודשים אחרונים הרבה (בגלל משמרות הלילה ), ועבדתי מלא שעות..

יש אנשים שלא חושבים שזה ממש לגיטימי לקחת צעד אחד אחורה ולעכל, אבל לאותם אנשים אין אפילפסיה אז כנראה שאין להם ממש מושג איך זה.

וואו , זאת הייתה חפירה ..סורי .. אבל זהו סיימתי

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה

תרגישי חופשי לחפור כמה שאת רוצה
בשביל אנחנו פה.
סביר מאוד שמחסור בשעות שינה גרם להתקפים שהיו לך. מחסור בשעות שינה הוא טריגר ידוע להתקפים אפילפטיים. לא בטוח שיפטרו אותך ואין שום סיבה לעשות זאת. תקראי את השרשור בדף הזה על הסיפור המרגש של דניאלה.
את מוזמנת לשאול כל מה שאת רוצה

tolyz

New member
היי לינור

רק לצורך הזדהות- אני חולה באפילפסיה מגיל 10, ומאז לוקחת טגרטול גם כן.

ולתשובה- כפי שענה לך חיים, חוסר בשינה הוא טריגר להתקפים. כנראה שהתקופה האחרונה של משמרות הערב גזלה ממך הרבה, והגוף ראה שאת לא עוצרת לנוח ולכן הוא עצר אותך.... מצד אחד זה דורש עכשיו מעקבים ובדיקות אבל מצד שני את בבית. נחה. עושה את מה שכנראה היית צריכה לעשות לפני שכל זה קרה... :)

בהצלחה עם הכל, ומקווה שתחזרי לעבודה במהרה.

happyלפסיה

New member
הגעת לאתר הנכון..יש פה מלא מקום לחפור..

ברוכה הבאה..
תשמרי על עצמך..
תרגישי טוב ושיהיה להמשך סופש נעים ותיכף לשבוע חדש וחג :)

למעלה