חדשה פה

reereetee

New member
חדשה פה

היי :)
אני ממש חדשה פה ואני תמיד מ]חדת מההודעה הראשונה בפורומים בחשש שלא יקבלו אותי או משהו כזה..
אני בת 18 ולאחרונה החלטתי להגדיר את עצמי כא-סקסואלית. זה מצחיק מאוד אנשים סביבי לנוכח הגיל שלי בטענה ש"זה רק הגיל" וש"אין דבר כזה" ו"זה יעבור".
היו לי נסיונות בעבר והייתה לי מערכת יחסים יחסית ארוכה אבל כל פעם שזה הגיע לכיוון המיני זה גרם לי חרדה רבה וכל פעם שאני נכנסת עם אדם למצב מיני אני מרגישה מאוד שלא בנוח ולא מרגישה שום משיכה כלפי אף אחד.
נאנסתי בעבר והוטרדתי מינית כמה פעמים ורבים נוטים לקשר בין המקרים האלה לכך שאין לי משיכה מינית..
כל הבנות בגילי וכל החברות לשי מחפשות תמיד בנים (או בנות) ומתנסות ואני מרגישה הסתייגות גדולה מהנושא..
האם יש לי מקום בקהילה או שזה באמת רק עניין של גיל ואני סתם מדברת שטויות?...

HH husa

New member
לפני שנאנסת גם לא היתה לך משיכה כלפי אף אחד ,

פנטסיות וכו ?
משיכה מינית קיימת מילדות (רק שילדים לא מפותחים פיסית ונפשית) , אז לא הגיוני לומר שזה עניין של גיל.

אונס לא משפיע על הנטיה , רק על היחס וההרגשה.

הסתייגות מאיך שנוהגים בני גילך זה עניין נפרד.

reereetee

New member
פנטסיות אולי

אבל כל פעם שזה היה טיפה קרוב לביצוע זה ממש עורר בי הסתייגות

HH husa

New member
כמו k500 כתב , מה שאת מרגישה הוא שחשוב ולא

הגדרות או דיעות של אחרים.
מקווה שיש לך עזרה עם מה שקרה.

k500

Active member
מנהל
ברוכה הבאה

ראשית, יש לך מקום אצלנו תמיד, גם אם את לא בטוחה בא-מיניותך או שאת מתלבטת עדיין או שאת כן בטוחה, לא משנה, את כאן וטוב שכך.
שנית, את לא מדברת שטויות, אלא את קשובה לעצמך אולי יותר מחברייך וזה יתרון בגילך.

לעניין החוויות שעברת, צר לי לשמוע על כך. אני לא רוצה לקבוע עכשיו אם יש שייכות או להתחיל לשאול אותך שאלות מאבחנות, אבל אם את רוצה להגדיר את עצמך כא-מינית, אני מניח שקראת או שמעת על הנושא ואת מכירה אותו. עניין ההגדרה יכול לבוא ממך דרך מה שאת חווה ומתנסה בו, אנחנו לא יכולים להגיד לך מה את.
בכל מקרה, אנחנו כאן בפורום מוכנים תמיד להקשיב, לענות ולעזור בכל מה שניתן.
אם יש לך שאלות או שאת רוצה לשתף אותנו בדברים נוספים, את מוזמנת.

hatzilonit

Member
מנהל
ברוכה הבאה

בטח שיש לך מקום כאן

למה את מרגישה צורך להגדיר את עצמך?
(חברים חטטניים יהיו מעצבנים גם בנושאים אחרים, הבעיה היא בסוג החברים ולא בך או באיך שאת מגדירה או לא מגדירה את עצמך...

מצטערת לשמוע על הדברים הקשים שעברת
.
התשובה המקובלת היא שיש הרבה מאד אנשים שעוברים תקיפה מינית והדבר לא משנה את המיניות שלהם והם ממשיכים לעבר זוגיות והורות. ויש גם מיעוט אנשים שהדבר כן משנה את אופן חשיבתם (ולא רק על מין). ויש גם עוד פחות אנשים שהיו א-מיניים מלכתחילה וישארו כאלה. (הכמות היא סתם הכללה של הסתברויות).
לאיזו מהקבוצות את שייכת יכולים לענות רק את ומטפל מוסמך.

האם נפגשת עם מישהו מקצועי בהקשר של טראומה שעברת?

ברוכה הבאה!

בוודאי שיש לך מקום כאן. יש כאן מקום לכל מי שרוצה

כמו שכתבו לך לפני, האם את א-מיני או לא, זה משהו שרק את יכולה לדעת.
זה עניין של הרגשה בלבד וזה לא משנה עם עברת טראומה מינית או לא.
אם כרגע את לא מרגישה משיכה ורצון לקיים יחסי מין, אז זה מה שאת מרגישה.
חשוב לא לנסות דברים רק כי אחרים דוחפים אותך לנסות, בטח לא משהו כמו קיום יחסי מין.

כמי שעברה בעצמה טראומה מינית אני יכולה לומר שני דברים:
1. תמיד טוב וכדאי לטפל בטראומה עצמה. ההשפעות שלה לא נמצאים רק בתחום המיני אלה בחיים בכלל.
2. טראומה מינית יכולה אולי לגרום לנטייה א-מינית או הומו-מינית, אבל זה לא בהכרח קשור ובכל מקרה לא בזה צריך לטפל.
כלומר: מה שחשוב זה שתרגישי טוב עם עצמך ותעשי רק מה שאת רוצה.
כל השאר? לא מעניין.

את מוזמנת בכל מקרה לפורום, לספר ולשתף בכל מה שתרצי.

נ..ב.
בהתחשב בעובדה שכל אישה 3 תעבור במהלך חייה תקיפה מינית וכל אישה עוברת הטרדה מינית (לרוב יותר מאחת) - אם הקשר היה ישיר, היה צפוי לראות שכל הנשים הן א-מיניות, או לפחות רובן וזה ממש לא המצב.
לגבי הגיל - אשרייך שנחשפת למושג בגיל צעיר וחסכת מעצמך יחסים בכוח. נטייה מינית אומנם יכולה להשתנות עם הזמן, אבל זה דבר נדיר.

reereetee

New member
תודה רבה!

תודה רבה על קבלת הפנים
באמת
לגבי השאלות- אני בהחלט בטיפול פסיכולוגי כבר זמן מה ואני אסירת תודה לה, היא לימדה אותי שיטות רבות להגיד לא
בגלל שאף פעם לא באמת הרגשתי מינית הרגשתי מאוד מאוד אשמה כאשר בנים רבים התחילו איתי או ניסו לגעת בי ולכן אפפעם לא דחיתי אותם (גם לא הסכמתי) מהנחה שאני יוצאת ה"לא בסדר" בסיפור כיוון שאני אמורה גם "לרצות" לקיים איתם יחסים כמו ש"שאר" הבנות רוצות.. רק אחר כך הבנתי כמה טעיתי
כמובן שגם ניסיתי למצוא את מקומי בקהילה ההומולסבית או הביסקסואלית אבל הבנתי שקשר אני אולם אוכל לקיים אם שני המינים אבל גם שם הסקס בהחלט היה עניין מרתיע.
מישהו פה אמר שאשרי שהבנתי את זה בגיל הזה ושלא נכפו עליי מערכות יחסים קודמות- לא הבנתי כלכך במה מדובר

אני כתבתי את זה והתכוונתי למה שקורה ללא מעט

א-מיניים, ולי בפרט.
חוסר ההכרה שלי את האפשרות שלא כל אחד חייב לרצות סקס גרם לי להתחתן מתוך מחשבה שברור שאני ארצה ואהנה מזה.
זו בכלל לא שאלה.

כשזה לא קרה, הרגשתי תחושות דומות למה שתארת בעצמך.
שאני צריכה לספק את זה שאני זו שלא בסדר.
זה גרם לי לאלץ את עצמי לקיים יחסים למרות שלא היה לי בהם כל עניין
לחוש תחושת אשמה תמידית בהקשר הזה, תחושה של פגימות.
עד שנשבר לי כליל מהאונס העצמי הזה.

אז תמיד משמח אותי שחבר'ה צעירים מגלים את הנושא הזה בתחילת גיל הבגרות שלהם ולומדים שאפשר ומותר גם לומר שזה לא מעניין ואין רצון וזה בסדר ולא צריך לדחוף את עצמך בכוח לקיים יחסים רק כי כולם עושים את זה, אם אין לך עניין.

ברוכה הבאה!

תמיד יש לנו מקום לקבל אחרים, אני לא ארחיב בדיבור כי אני גרועה בזה אבל אאחל לך שתשלבי כאן במהירות ותאהבי את האווירה והאנשים, ושבעיקר תרגישי בטוב עם עצמך לא משנה מה המצב שלך, לקבל את עצמך זה דבר חשוב לא משנה מה.

למעלה