חדשה פה.

מיס בנט

New member
חדשה פה.

אז אחרי כמה שבועות של קריאה מוסוות החלטתי שכיף פה ובא לי גם להציג את עצמי.

אז היי לכולם. אני מחשיבה את עצמי א-מינית כבר כמעט חצי שנה, אחרי מסע לא פשוט של חיפוש עצמי. היו לי הרבה תהיות על האם אני לסבית, מדוכאת ולכן סובלת מחוסר חשק, או שיש מהפרעות אישיות כאלה ואחרות וברגעי השפל הכי נוראיים שלי גם היתה סדרת טיפולים מתסכלת אין קץ עם סקסולוגית שהאקס שלי גרר אותי אליה.

אני לא מתה על ההגדרה של א-מיניות, כי אני די בטוחה שאני נמצאת יותר בתחום האפור ממה שהיא מאפשרת, אבל אני לא נמשכת ומעולם לא נמשכתי מינית לגברים או נשים, ולמרות שבאופן כללי אני מאמינה שמיניות היא דבר נזיל, שיכול להשתנות, כרגע זה המצב שלי וזו ההגדרה שהכי מתאימה לי עד להודעה חדשה.

מעולם לא הכרתי א-מיניים אחרים, ובמושג נתקלתי בשיטוט אקראי באינטרנט, ובכלל כל ההתמודדות שלי עם הנושא היא וירטואלית לחלוטין וכן, אני כל כך עמוק בארון שאני בנארניה וכאלה :).

אז נעים מאוד, גם אני פה.

ברוכה הבאה!

אז איך בנרניה?

שמחה לבחרת לכתוב ולהציג את עצמך.
נשמח לראות אותך ממשיכה להשתתף ואת כמובן מוזמנת גם למפגשים.

אם זה בסדר מבחינתך, אני אישית הייתי שמחה לשמוע על הטיפול שנגררת אליו (לסקסולוגית)

מה היה שם, מה היא אמרה / הציעה וכד'.
זה חשוב לי במיוחד מאחר ואנחנו מנסים עכשיו לעניין את האגודה של הסקסולוגים בהרצאה על א-מיניות וחשוב לי לדבר על התחושות הקשות שא-מיניים עוברים בטיפול כזה.
אז אם וכאשר תרגישי בנוח לשתף, אני מאוד אודה לך!

מיס בנט

New member
תודה לכם

אני עדיין בשלב האנונימי, אז מפגשים זה גדול עלי. :)

בקטע של הטיפול, אני אשמח לשתף למען מטרה חשוב, אבל בפרטי.

k500

Active member
מנהל
ברוכה הבאה

אנחנו שמחים שאת כאן והחלטת כן לכתוב ולספר מה עבר ועובר עלייך.
א-מיניות היא מגוון של אפשרויות ולא הגדרה צרה אחת או אפשרות מצומצמת. מקווה שתמצאי את מה שאת רוצה גם אם ייקח קצת זמן. בהצלחה

למעלה