חדשה פה

רוית1988

New member
חדשה פה

הי לכולם, שמחה שסוף סוף מצאתי מקום שמכיר את המחלה הערורה הזאתי. לפני כשנה אובחנתי בחולת אנדו חמור, במקרה אחרי כל כך הרבה בדיקות ובירורים עברתי לפרסקופיה עם כריתת ציסטה בסורוקה שבסופה קיצצו לי חצי מהשחלה וכמעט לא נשאר ממנה זכר.. רק אחרי הניתוח אמרו לי יש לך אנדומטריוזיס כיוויכול עברתי את הניתווח בגלל הציסטה. הניתוח לא כזה עזר עדין כאבי בטן וכל מה שמתלווה לזה, לפני חמישה חודשים גילתי את נפלאותיו של המרכז לאנדו' בתל השומר והתחלתי סדרת בדיקות, מחר אני אמורה לעבור אצל ברגבל אולטרסאונד אנאלי פרינאלי אם מישהי עברה את הבדיקה הזאת אשמח לשמוע מאאוד לחוצה מהבדיקות האלו, מה עושים בבדיקה וכו' ..

narkis18

New member
ברוכה הבאה!

עברתי את הבדיקה הזו ממש לפני שבוע, אז אני אחלוק איתך קצת... קודם כל, לדעתי באר-גבל בנאדם מקסים. וזה מאוד חשוב בבדיקה שבה (סליחה על הבוטות) תוקעים לך מקל בתחת לכמה דקות טובות.... הוא גרם לי להרגיש מאוד בנוח ואפילו הגעתי למצב שאני צוחקת מהבדיחות שלו תוך-כדי הבדיקה! בתכלס, בבדיקה עצמה מכניסים מתמר לפי הטבעת ועושים אולטרסאונד מבפנים (לפני המתמר מכניסים מעט נוזלים פנימה). זה ממש לא כאב (לי לפחות), אבל כן היה לא נוח (מה לעשות, אני לא רגילה לארח שם...). הטריק הגדול הוא לנסות להרפות כמה שיותר - אני הגעתי למצב שכמעט נרדמתי שם. תתרכזי בנשימות שלך, אני אישית גם הסתכלתי על הדפוסים של אריחי התקרה, ופשוט תנסי להיות רגועה. זה פשוט מאוד חשוב לו בבדיקה. אגב, המתמר לא נכנס לאיזה עומק מטורף, אלא ממש טיפה פנימה. והוא לא גדול או משהו - בערך ברוחב של פיה של בקבוק בירה (אם אני זוכרת נכון). שיהיה בהצלחה מחר!

זואילי

New member
השם ישמור נרקיסית

התיאורים הציוריים שלך, לא משאירים מקום לדמיון.
האם זה מה שמלמדים אותך בבי"ס לרפואה???
אין איזה קורס במכבסת מילים?
מילא אני מבינה "תוקעים לך מקל בתחת". אבל "פיה של בקבוק בירה"??? מהיום, בקבוק בירה כבר לא יהיה סתם בקבוק בירה... לחיינו!

פז08

New member
זוזו, נרקיס, קרעתן אותי מצחוק......

אכן, זוזו, כל מילה בסלע!! או ב..... נרקיסוש- "פיה של בקבוק בירה"???? נראה לי קצת פחות, לא??? את יודעת? התאור שלך גרם לי באופן בלתי נמנע להזכר בבדיחה על הפולניה שבאמצע הסקס חושבת באיזה צבע לצבוע את התקרה (בז', כמובן). האם יש מצב שהצטרפת לשגרירות פולניה? בכל אופן, לא ידעתי שאת חזרת "לחגיגות"......הגם אצלך המוקד החליט להרים ראשו המכוער? אני מקווה ששאר העניינים תקינים ושבאר שבע מיטביה עמך. בינואר אני עתידה "לקפוץ" לבאר לרגל כנס בנושא דימומים בהריון, ממש במרכז האוניברסיטאי המארח אותך על בסיס יומיומי...... אם תהיי שם, אשמח לפגוש אותך, שכן עברו ימים רבים ומים רבים בנהר, סליחה, בבקבוק הבירה, מאז נפגשנו לאחרונה.....
ולרווית החדשה- מניחה שאת כבר אחרי.... ומקווה שגילית שזה לא נורא כל כך כמו שזה נשמע............ ברוכה הבאה. אם יש לך שאלות נוספות, נשמח לענות......

narkis18

New member

חחחחחחח התגובות שלכן קרעו אותי מצחוק!!! אכן, יש לי בעיית ריסון-מילולי קלה...
אבל אני תמיד מעדיפה פשוט לומר את הדברים בלי לסנן יותר מדיי... חוצמזה, אני באמת זוכרת את זה בקוטר של פיה של בקבוק בירה בערך! לא..? יכול להיות שלקיתי בהזיות קלות, אני לא יודעת
פזוש - אני אשמח לראות אותך!!! בגדול אני פה (מטר מסורוקה) כל יום, כל היום... ברוב הימים אנחנו מסיימים בסביבות 7 בערב, אז מתי שתבואי יהיה כנראה מצוין! ולא ממש חזרתי לחגיגות כפי שהן היו, אבל בגלל בעיות מתמשכות, באר-גבל ואני התחלנו סבב-בדיקות שנגמר סופסוף. אגב, אני מגיעה למרפאת בכפ"ס ביום חמישי! אני מקווה לראות את שתיכן בקרוב... בינתיים - ד"ש ממדינת באר שבע!

פז08

New member
טוב- חמישי, סגרנו
it's a Date

ב"ה אהיה שם.... גם בבוקר, גם בצהריים, גם בערב... מתי שרק תרצי!!

זואילי

New member
את כבר בטח אחרי...

מקווה שעבר בטוב. אז כנסי ותספרי את החוויות כל עוד הן טריות בזיכרון - למען הדורות הבאים... דרך אגב, את יכולה תמיד להשתמש במנוע החיפוש עם מילים מתאימות.. נכתב על הבדיקה המון.

רוית1988

New member
זהו אחרי

הי, אז זהו אני כבר אחרי, זה היה נורא ולא נורא נורא כי הייתי בלחץ ולא כזהה נורא מבדיקות שעברתי סיגמאידוסקופיה וקולונוסקופיה, הוא גם הזריק לי גם ג'ל לתוך הנרתיק זאת הייתה הרגשה נוראית ... אבל אני מאחורי זה והבדיקה יצאה תקינה אין מעורבות במעי, השאלה היא כזאת?? אז למה אני כולכך סובלתת מכאבים נוראיים שקשה בכלל לתפקד ?.. שהייתי בתל הששומר רופא שבדק אותי הוא מתי זולתי ואליו אני לא מתכוונת לחזור הוא בדק אותי בצורה לא מתחשבת וכולכך כואבת והוא אומר לי מה כולכך כואב לך תני לי לסיים את הבדיקה , אני רוצה לעבור לסוריאנו שעליו שמעתי המון ביקורות טובות ושהוא עדין כמובן שהכל יחסי.

למעלה