חדשה פה

drdso

New member
חדשה פה

שלוםלכולם אני מעצבת תכשיטים. מתה להכנס ולפתוח חנות מפחדת פחד מוות בעיקר בגלל האנגלית מה אני משלמת על הסיפור הזה? הבנתי 20 סנט על כל צילום תכשיט מה העמלה ומה עוד עולה לי מה עם ה- paypal תודה רבה מראש על כל תשובה שתכוון אותי כל טוב רוית
 

milshake

New member
זה לא על כל צילום

20 סנט זה להעלות מוצר למכירה שמחזיקה 4 חודשים באטצי. במכירה זו ניתן להכניס 5 תמונות. אטצי לוקחים 3.5% (לא כולל מחיר המשלוח) על כל עסקה. פאיפאל לוקחים 0.30 סנט + 3.9%. הם לוקחים 2.5% נוספים עמלת המרה מדולרים לשקלים כאשר תרצי להעביר כספים מהפאי פאל לבנק (לחלופין את יכולה לשמור את הכסף בפאיפאל ולקנות איתו דברים). כלומר את צריכה לקחת בחשבון שאת מאבדת בערך 10 אחוז על המכירות. אם אין לך אנגלית טובה תעזרי במישהו שאת מכירה שיש לו או שתחזקי אותה.
 
לא 20 סנט על כל צילום אלא על כל העלאת מוצר

או על כל חידוש (renew) של מוצר קיים (כדי לקדם אותו במנועי החיפוש). את יכולה להעלות לכל ליסט (שעולה כאמור 20 סנט) 5 תמונות בחינם (יעני כלול במחיר). עמלה כ-3.5% באטסי סכום דומה בפייפאל. אין ברירה צריך אנגלית מספיק טובה. אנגלית עילגת רק תעשה לך שירות רע. אבל מדובר בפסקה על כל מוצר, ניסוח מדיניות ופרופיל, לא בשמיים ואפשר להיעזר באחרים בשביל זה.
 
למעלה