חדשה פה

punky brewster

New member
חדשה פה

שלום לכולם, שלשום במקרה נתקלתי בכתבה על הסדרה, ממש נתפסתי על העובדה שהיא עלתה 10 מיליון דולר, שיש אלף דמויות, שההשראה זה מלחמות האצילים במאה ה15 וכו וכו אז אתמול הורדתי את כל פרקי הסדרה (אין לי YES) והיום כל הלילה צפיתי ב10 פרקים ברצף. סדרה מעולה וממכרת, כ"כ התבאסתי שהרגו את אד סטארק
אבל דבר אחד הבנתי בצורה ברורה בתום הפרק הראשון שגיימי העיף את בראן, לא להיקשר לשום דמות!!!!!!!! יש צפי מתי יתחילו לצלם את העונה ה2? אני לא קוראת ספויילרים ולא קראתי שום ספר בסדרה. ענבר

Ayelet 363

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

היי, אני איילת, בת 18 מחיפה. נעים להכיר! ד"א- איך קוראים לך?
אה, והספרים מאוד מומלצים.

punky brewster

New member
היי

ציינתי בתחתית ההודעה, אני ענבר יש פער רציני בין הספרים לסדרה?

Ayelet 363

New member
מצטערת, לא ראיתי...

האמת שאני לא ממש זוכרת. קראתי את רוב הספרים בכיתה ח' (חוץ ממשתה לעורבים, שקראתי ב-ט') וכרגע אני שנה אחרי י"ב... אבל ידיד שלי שהתחיל לקרוא את הספרים אחרי הסדרה אמר שהסדרה מאוד דומה למקור.

punky brewster

New member
אם כך אז יש לי כמה שאלות אם אפשר

מה העיניין של דיאנריז, דרוגו והדרקונים? למה אצבעון בגד בנד סטארק? למה וייסריז לא הוכתר ובמקום זה רוברט היה המלך? יש לי הרגשה שהרבה דמויות שאני אוהבת ימותו ככה שאני עושה ככול ביכולתי לא להיקשר לדמויות האא ואני שונאת את גופרייייייייייייי

Ayelet 363

New member
מצטערת, אני לא זוכרת ../images/Emo250.gif

חוץ מהשאלה הראשונה- למה את המתכוונת ב"מה העניין של דאינריז, דרוגו והדרקונים"? כי נראה לי שלא ממש הבנתי את השאלה. הדרקונים פשוט בקעו מהביצים שדאינריז שקיבלה במתנה, לא נראה לי שיש איזה עניין נוסף איתם. דאינריז התחתנה עם דרוגו בשידוך אבל אהבה אותו ובסוף הוא מת, ואם הבנתי נכון מהמדורה של המוות שלו (שרפו אותו אם אני לא טועה) בקעו הביצים שדאינריז קיבלה ושמה במדורה. אבל נראה לי שלא הבנתי את השאלה... מצטערת, בכל מקרה- אני דיי שכחנית ולא ממש זוכרת פרטים.
גם אני שונאת את ג'ופרי. מאוד.

punky brewster

New member
הלוואי והגופרי הזה ימות

משום מה חשבתי שיש לדאינריז חלק חשוב בעלילה ושלדרקונים יש חלק בזה אבל עכשיו כשדרוגו מת אין מי שיעזור לה לכבוש את המלוכה

ellendili

New member
אל תדאגי, עדיין יהיה לה חלק חשוב ../images/Emo13.gif

זה לא נחשב ספויילר, נכון...? וברוכה הבאה, אני אלה

punky brewster

New member
כבר היא רחוקה וללא דרוגו ונעים מאוד אני ענבר

לא נחשב ספוילר חחח

mariats

New member
תשובות (חלקיות)

אצבעון בגד בנד כי נד לא שירת שום אינטרס שלו והיה עדיף לו שהוא יזוז מהדרך. מה גם שהוא שומר טינה לנד על זה שהוא התחתן עם קייטלין שבה הוא היה מאז ומתמיד מאוהב. וויסריז לא הוכתר כי כל מטרת המרד הייתה להפיל את שלטון בית טראגריין, זה שוויסריז ודאיניריז הצליחו להמלט ממעלה מלך הייתה מבחינת רוברט פאשלה שלא הייתה צריכה לקרות.

punky brewster

New member
למה רצו להפיל את בית טראגריין?

אצבעון חתיכת בוגד למרות שנד היה די תמיד כשבטח בו מלכתחילה

Elia4

New member
כדאי לקרוא את הספרים

לפחות את הראשון, למרות שראית את הסדרה. הספר מפורט יותר, מסביר יותר ויורד ליותר דקויות. בקריאה יהיה לך יותר סדר בראש, ישנה רשימה מסודרת של כל הבתים ובניה טובה יותר של הדמיות.

punky brewster

New member
יש 6 ספרים נכון?

שמעתי שלא כולם יצאו או שעל חלק מרטין עדיין עובד

punky brewster

New member
אם כך יש עוד הרבה זמן

אגב קראתי כל מיני דברים באתר וונטרפל ונדמה לי שכולם פשוט ימותו, אז מי ישאר?

ניר4819

New member
ברוכה הבאה

מקווה שתהני בפורום. ראשית, לא קוראים לו אד אלא נד... אני רואה שזו טעות חוזרת בקרב צופי הסדרה שלא קראו את הספרים. מעניין מאיפה הטעות הזו נובעת. בכל מקרה, זה נד סטארק. ואת עונה 2 הולכים להתחיל לצלם במהלך יולי.

punky brewster

New member
תודה רבה ניר

רק עכשיו מתחילים לצאת? באסה יקח חודשים עד שנוכל לראות את העונה השניה יש צפי כמה עונות\פרקים אמורים להיות לה?

ellendili

New member
תקראי את הספרים!

זה יעביר לך את הזמן
והם מעולים-מעולים-מעולים.

למעלה