חדשה פה

drdso

New member
חדשה פה

אני מעוניינת למכור את תכשיטי. לכ מי שיכול, יודע, רוצה, מוכן לעזור לי כל טיפ יתקבל בברכה. אגב ניתן לראות את תכשיטי באתר שלי http://ravitashkenazi.com/ תודה רבה מראש רוית

הצילומים מעולים! ומכיוון שזה לדעתי

אחד הדברים החשובים ביותר באטסי ובאופן כללי המפתח להצלחה במכירות מקוונות אז נראה לי שתהיה לך חנות עם הרבה פוטנציאל להצלחה. פתיחת חנות זה דבר מאד פשוט. חשוב שתהיה לך אנגלית מספיק טובה כדי להתמצא באתר ובעיקר לכתוב את התיאורים לתכשיטים. את צריכה לפתוח חשבון באטסי וגם חשבון עסקי בפייפאל... אח"כ להעלות את המוצרים כולל תמונות, תיאורים מדוייקים ותגיות (את כולן, כי בזכותן אפשר למצוא אותך בחיפוש)... אח"כ לחדש הרבה, כל יום כמה מוצרים כי אחרת הם עוברים לתחתית עמודי החיפוש וזהו בקצרה... בהודעות הנבחרות (בסרגל הכלים למעלה) תמצאי המון מידע וטיפים לגבי פתיחת חנות באטסי.... בהצלחה!

drdso

New member
דפדפתי בפורום

כל כך הרבה דברים צריך לדעת. אני בשוק בא לי ללכת לפני שהתחלתי. ועוד עם האנגלית הקלוקלת שלי איך אצליח לקיים חנות? מתי יש זמן לייצר ? אני מבינה שזו ממש משרה מלאה? אז מתי קונים סחורה? מתי מעצבים? מתי יושבים מול המחשב? אני עסק של אדם אחד. מאד מלחיץ ובכלל לא פשוט ומה סיפור המכס. אני צריכה להוציא חשבונית. אני עוסק פטור אין לי בכלל חשובנית רק קבלות הצילו תודה

glassarah

New member
רגע... רגע... לקחת נשימה עמוקה...

היקף ה"משרה" שלך באטסי תהיה מה שאת תחליטי שהיא תהיה. יש כאלה שזאת המשרה המלאה שלהם, יש כאלה שזאת השלמת הכנסה משמעותית בשבילם ויש כאלה שסתם מנסים לעשות קצת דמי כיס מהצד. לפני הכל, את צריכה לשאול את עצמך מה הציפיות שלך מהעניין, ואז להיערך בהתאם. מתי עושים כך וכך וכך... מתי שרוצים, ובהתאם לצרכים. רוב החברים כאן ורוב המוכרים באטסי בכלל הם עסק של אדם אחד. זה לא בלתי אפשרי, גם אם זה נשמע מלחיץ - ברגע שמבינים איך הכל עובד ומתרגלים לכל הסיפור, ההתעסקות עם האתר עצמו באמת לא חייב לקחת כל כך הרבה זמן, לפחות לא ברמה שלא מאפשרת זמן לייצור או לקניית חומרים. בהחלט יש הרבה מה ללמוד, אבל הדברים הרבה פחות מסובכים ממה שהם נשמעים. את צריכה שהאנגלית שלך תהיה מספיק טובה בשביל שתוכלי לתקשר עם לקוחות במידה ושואלים אותך שאלות וכו'. לגבי תיאורי המוצרים וטקסטים אחרים שהם חלק מהחנות, אפשר להיעזר במישהו עם אנגלית טובה, יש אנשים שמציעים שירותים כאלה בתשלום. מכס זה מה שצריך לשלם בדואר לפעמים כשמקבלים חבילה ממדינה אחרת, תלוי במדינה, בגודל החבילה ובערכה. את לא צריכה לעשות בקשר לזה כלום. כל עוד את בסטטוס של עוסק פטור את לא צריכה להוציא חשבונית, כמו שאת לא מוציאה חשבוניות למכירות שאינן דרך אטסי. את צריכה להוציא קבלה על כל מכירה כדי שתוכלי לדווח לרשויות בארץ על ההכנסות שלך. לקונים בחו"ל אין מה לעשות עם חשבוניות/קבלות ישראליות והם מקבלים קבלה אוטומטית מפייפאל, אז הקבלה זה בעיקר לצרכי הדיווח.

drdso

New member
תודה רבה...

יש מקום שבו אפשר ללמוד? אולי ספר? מדריך? מישהו שמוכן ללמד? תודה קצת נרגעתי

irno01

New member
העבודות שלך יפןת משו משו , רק טיפ קטן

רצוי וכדאי שכל התמונות באתר יהיו באותו גודל, כדי שהצפיה תהיה אחידה ונוחה לעין. חוצמזה , בתור מוכרת די חשדה, השד לא נורא כל כך...לקח לי קצת זמן לאגור אומץ ולהעלות מוצרים לחנות שפתחתי כבר שנה שעברה. היססתי שעות על כל תמונה ועל כל ניסוח של תאור המוצר, זוהי השקעה ראשונית, שאחרי זה הופכת לקלה יותר כשאת נעשית מיומנת יותר. ובמיוחד כשאת נעזרת פה בכל חברי הפורום שתמיד מוכנים לענות ולעזור. אז יש לך גב , קדימה לעבודה.....

למעלה