חדשה פה

galitron0

New member
חדשה פה

שלום לכולן פעם ראשונה שאני מבקרת בפורום המקסים שלכן. מאוד התרשמתי מהפירגון ומהאוירה התומכת פה. אודה לכן אם תוכלו לייעץ לי. לא סתם אני גולשת מהאינטרנט בשעה זו, בה רוב האנשים טרודים ועסוקים בעבודתם. אני נמצאת בביתי,בחופשת מחלה מניתוח. אני לא רוצה לפרט מדיי , רק אכתוב שנעשיתי נכה חלקית, לא באופן חמור, אבל אני מרגישה שכן מסתכלים עלי ברחוב... הדבר הטוב שאני מוצאת בסיטואציה הוא שאני מבלה הרבה שעות עם ביתי בת השנתיים, מה שהרבה זמן, עקב לחץ מעבודה חדשה , לא היה לי. עקב כך , נוצרו לי המון רגשות אשם על התקופה שלא טיפלתי בה אני בחוזרה מהגן. אני מרגישה כאילו למדתי להכיר את הבת שלי מחדש, וכן , למרות הטיפול המסור של הסבתות שלה, אני רוצה לגדלה בדרך שלי. בקרוב אצטרך לחזור לעבודה ,וממש לא בא לי. אני מרגישה צורך ל"התאושש" ואין לי כוח לחברת אנשים כרגע. מה גם שלאורך השנים , העבודות שלי רק הביאו לי תסכול ועוגמת נפש. איפשהוא משהו לא עובד, אני עובדת חרוצה ומסורה, עוזרת תמיד לעובדים אחרים, אך בסוף תמיד מפטרים אותי ( אם זה לאחר 4 שנים של "קריעת תחת", או שנה, ויש תחושה שגם עכשיו עומדים לפטרי בגלל "המצב").מתסכל אותי שלא ממשתי את הפוטנציאל שלי, ושאם לא הסתדרתי בעבודה טובה ויציבה עוד בהיותי רווקה, אז בתקופה הזו, של בניית המשפחה, לא אוכל לעולם כבר למצוא עבודה טובה, ובטח שבתקופה זו. לסביבה אני משדרת אופטימיות, ומצאתי פה, אצלכן, את המקום לקטר. מקווה שלא העקתי מדיי.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אנחנו תמיד שמחים לקבל חברים חדשים אלינו ו- לא העקת. זה בדיוק המקום לשפוך את הלב

הילהל

New member
במה את עוסקת?

אני גיליתחי שלא מעט נשים (ואני בכללן) מגלות שיותר סביר לממש את עצמנו כעצמאיות, מאשר לנסות לגרום לשוק העבודה השכיר להאמין בנו

ettt

New member
בדיוק המסקנה שלי

לא רוצה לעבוד בשביל אף אחד אחר. מעדיפה להיות עובדת חרוצה ומסורה לחשבון הבנק שלי ולסיפוק העצמי שלי בינתיים- אני חזרתי הביתה לטפל באיתי שהיה קצת (הרבה) חולה. עוד חודש וחצי- חודשיים אתחיל לעבוד ככה במשרה חלקית עד שאסיים ביוני את הלימודים ואפתח את העסק שלי

שירי ל

New member
קודם כל כדאי באמת לברך על תקופה נפלאה

עם הקטנה - זה משהו שלא יחזור. במקום לכאוב על העבר תהני ממה שאת מספיקה איתה היום - גם זה יותר ממה שיש להרבה נשים אחרות... לגבי העבודה - אני לא מקבלת את הנתון הזה שבתקופה של בניית משפחה אי אפשר למצוא עבודה טובה. אנחנו לא יודעים מה יזמנו לנו החיים ולא כדאי לסגור שום דלת, לפסול או להכנס למחשבות שיחסמו אפשרויות. אני באופן אישי ניסיתי לתכנון הכל "לפי הספר", לבנות את הקריירה לפני לידת הילד הראשון והנה כשהבכורה שלי נולדה לא הייתי מסוגלת לעזוב אותה אפילו לשניה, התפטרתי והתיישבתי איתה בבית. 3 שבועות אחרי שביתי השלישית נולדה קיבלתי את ההצעה העסקית המעניינת ביותר שלי, וכך עם ציצי מטפטף רחם מדמם, שטופת הורמונים אבל עם המון מוטיבציה והמון רוח גבית מבעלי ואמא שלי הלכתי על זה, ואני רואה בזה מן ברכה שהשלישית הביאה איתה
אם יש לך מן סינדרום שחוזר על עצמו אני מציעה לך בחום, בפעם הבאה שתחפשי עבודה לעשות אחד מהשניים - או לנסות לשוחח עם אחד הבוסים הקודמים שלך ולנסות לברר מה בדיוק גרם לפיטורייך ולבקש שיהיה איתך גלוי לב כדי שתוכלי ללמוד ולשפר לעבודות הבאות או לפנות לאחד המכונים שמכשירים אנשים לעבודה, שם את יכולה לעבור ראיון מול פסיכולוג תעסוקתי שישב איתך על הנקודות החזקות והחלשות שלך זה מאוד מאוד עוזר. בהצלחה!

ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gifגם אני בדעה שלא לעבוד בשביל

מישהו. בעבר, בכל עבודה שעבדתי כשכירה הגעתי למסקנה הזאת.

למעלה