חדשה פה..

חדשה פה..

היום הבנתי שיש מושג כזה חלום צלול... עד עכשיו לא הייתי מודעת שגם אנשים אחרים חולמים ככה. בגדול רב החלומות שלי צלולים (הייתי אומרת צלילות פסיבית) כאשר אני יודעת שאני חולמת ככה שבכל פעם שמשהו לא מוצא חן בעיני בחלום אני עושה סטופ ומשנה את החלום לרוחי. אני חולמת ככה מאז שאני זוכרת את עצמי. הבנתי שיש מושג כזה כאשר אתמול בלילה נכנסתי לחלום קצת מוזר מן סוג של הסחפות של רוחות ללא חלל מוגדר. באמצע החלום חשבתי על המושג אסתרל (עליו קראתי פעם) וניסיתי בכוח רב להעיר את עצמי כדי לא להסחף. בסוף התעוררתי.. ורציתי לקרוא על זה עוד.. ואז הגעתי לכאן דרך גוגל.. התופעה הזו אסתרל מאוד מפחידה אותי כי קראתי פעם שאפשר לא לחזור לגוף. אני לא מבינה בחלומות צלולים בכלל.. רק מבינה מה קורה לי בחלומות.. אם טעיתי בהסבר או בפירוש אשמח אם תתקנו אותי..

silverhawk

New member
ברוכה הבאה

קודם כל, הרשי לי להרגיע אותך. אמנם יהיו שיחלקו עלי, אבל באופן אישי אני לא מאמין בהקרנה אסטרלית, ב-OBE's ושאר ירקות. החלום מתרחש כולו בתוך מרחבי המוח שלך, כאשר תת-המודע יוצר את הסביבה. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות הוא שתסחפי עד שתתעוררי. בכל מקרה, אם את אכן מודעת באופן כה תדיר לחלומות שלך, הייתי ממליץ לך לקחת את השליטה ולהתחיל לנצל אותם באופן יותר יעיל.

silverhawk

New member
גם לדעתי OBE זה בסה"כ חלום צלול, אולם

כמובן שיש שחושבים אחרת.

tzion110

New member
הקרנה אסטרלית - יציאה לעולם הקיים הקרנה

אטרית- הקרנת התודעה לעולם אגדתי בו לחוקי הפיזיקה אין כל השפעה ומימוש מתוך המדריך להקרנה אסטלית - של ג ה ברנן

eladimadi89

New member
לכל בעלי הספק, כנסו..

החוויה החוץ גופית קיימת ופועלת... תוך כדי שהגוף המרחף נמצא במסע הוא יכול ללכת לאדם שיושן ולקחת את הגוף האסטראלי שלו לטייל ביחד. הרבה פעמים מזכירים את זה בספרים שקשורים לנושא. בקשו ממישהו שיודע שיקח אותכם.

tommyg

New member
חח זו דנונה לייט-

חח זה מזכיר לי את הספר שבדיוק סיימתי לקרוא של רם אורן- כוח עליון. הסוף מוזר וקריפיייי.

למעלה