חדשה פה

חדשה פה

במקרה ראיתי את הפורום ורוצה לשפוך קצת. כשקורה מצב שאני בועלי רבים אז אימא שלי (שכמבון תמיד בעדי) עושה הכל כדי שאני ובעלי שלים. היא מדברת איתו,משכנעת אותו ובעצם ככה אנחנו משלימים. חמתי לעומת זאת רק שופכת רעל. רק מסבירה לבעלי כמה אני לא בסדר. תמיד שתקתי על זה והבלגתי לה. לפני שבוע וקצת נהיה משבר ביני לבין בעלי. אימא שלי כל הזמן מנסה לגשר ואילו חמתי רק שופכת רעל. למעשה לדעתי הסיבה שהמשבר הזה נמשך שוע וחצי זה תודות לרעל שחמתי שופכת. אבל בעיני בעלי אימא שלו היא קדושה אז חלילה לי להגיד מילה רעה עליה. אוף אי כל כך מעוצבנת. אם לא חמתי שמסבירה לו כמה אני לא בסדר מזמן היינו משלימים ומזמן המשבר היה נגמר

ברוכה הבאה!!

לדעתי צריכים להיות גבולות בין מערכת היחסים הזוגית ומערכת היחסים שלנו עם ההורים. מדוע ההורים שלכם כ"כ מעורבים במריבות שלכם? איך להורים שלכם יש כ"כ הרבה השפעה על הזוגיות שלכם? ניסיתם לפתור בעיות ביניכם בלי לערב את ההורים? לדעתי כדאי לפנות לייעוץ זוגי כדי ללמוד כיצד לתקשר בצורה אפקטיבית על מנת שתוכלו לפתור את הבעיות שלכם בלי שיתערבו לכם גורמים חיצוניים. המריבות שלכם זה המריבות שלכם, זה אישי ואין מקום לשתף את המשפחה במיוחד במקרה שלכם בו נראה כי אתם נותנים למשפחה שלכם לנהל עבורכם את המריבות שלכם ואת ההשלמות שלכם.

אוסה

New member
אני לא מבינה למה מערבים הורים!

אם לא הייתם מערבים את ההורים שלכם המשבר היה עובר מזמן.

חברה פעם אמרה לי

את תיסלחי לבעלך אחרי דקה שהוא פגע בך אמא שלך לא תסלח לו לעולם על הפגיעה בך.

הכל יסתיים יותר מהר אם לא תערבו את ההורים

אתם לא ילדים, אתם זוג נשוי ובוגר, טפלו במריבות שלכם לבד.

גארוטה

New member
חמודה, גם לשקר צריך לדעת איך

לא לקחת בחשבון שאולי יש כאן אנשים שמבקרים בשני הפורומים וייתכן שיראו איך בכל פורום את מספרת סיפור אחר. שם כתבת שבעלך לא מעוניין יותר בקשר איתך מכיוון שגילית לו שבגדת בו והוא מאז ו מתמיד הזהיר אותך שבגידה זה קו אדום מבחינתו, אז מה הקשר בין זה לבין חמותך שמחממת אותו ששם את מספרת שהיא רק החלימה מסרטן, ופה היא איזה מרשעת שמחממת את בעלך עלייך, שהרי בעצם הוא לא צריך שיחממו אותו כי הוא כבר החליט שעל בגידה אין סליחה. "סיפורה של חדרנית" יכול להיות שם מתאים לספר שתוציאי...

../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

בפעם הבאה לא לשכוח

חבל שזה מה שכתבת

ואם במקום להאשים אותי היית מבקשת הסברים הייתי מסבירה לך ומפנה אותך להודעה האחרת שלי כתבתי שם בפירוש שבעלי לא בקשר עם אביו הסיבה לכך בעקיפין היא אימא שלו שהרעילה אותו נגד אביו כי בגד בה. לכן עכשיו ברור שהריב עם בעלי הוא באשמתי, אבל עם חמתי לא הייתה מטפטפת לו כל היום שאני רוסייה, וכל הרוסיות זונות, ובוגדות אולי הוא כבר היה סולח לי. ההרגשה שלי היא שהוא מרגיש שאם הוא סולח לי הוא פוגע באמא שלו. אז גארוטה יקרה במקום להאשים בפעם הבאה פשוט תבררי עובדות ואם אין לך משהו לכתוב אל תכתבי אבל אל תפגעי...

נומלה

New member
מה הוא ילד קטן?

יש לו דעה מוצקה נגד בגידות. את הפרת את התנאים לזוגיות שלכם שאתם החלטתם עליהם. מה קשורה החמות? ואם היא תגיד לו שהיום לילה? בכל אופן אולי תקחי אחריות על מעשייך ולא תפילי את זה על אנשים אחרים? במשך שנים הוא אומר לך שבגידה מבחינתו זה יהרג ובל יעבור. אז גם אם לא "כל הרוסיות זונות ובוגדות" (והן לא) את בהחלט מעלת באמונו. לא ברור לי מאיפה הבטחון שבלי האמא שלו הוא כבר היה סולח לך.

גארוטה

New member
תפסיקי להתחסד, אני לפחות קראתי את

מה שכתבת בפורום "זוגיות במשבר" שם אין אפילו מילה אחת על החמות שמחממת את בעלך עלייך. שם סיפרת סיפור אחר לגמרי על בעלך שאמר לך מפורשות שבגידה זה קו אדום מבחינתו, ומכיוון שבגדת בו והחלטת לספר לו אחרי מספר שנות נישואין, הוא החליט להפרד. נקודה. כאן את מספרת על ויכוחים חוזרים ונשנים עם בעלך ועל אימו שמחממת אותו... שם את מספרת על יחסים מעולים ותקשורת מצויינת ביניכם שנהרסה בעקבות החלטתך להתוודות על בגידה... אז די עם המשחקים, אף אחד לא מאשים אותך בכלום את עושה את זה מצויין לבד. בפעם הבאה שאת מחליטה לספר "סיפורים" תהיי לפחות עקבית ותתאמי גרסאות עם עצמך.

אוסה

New member
הבעיה ....שזה מופיע בדף הראשי....

בהתחלה חשבתי שזה לא בסדר לחשוף את מה שהיא כתבה בפורום אחר אבל.....ההודעה שלה בדף הראשי ולכן.....

למעלה