חדשה פה =]

sh123454

New member
חדשה פה =]

אני כבר קוראת פה כמה זמן בפורום ובתור אחת שמאוד אוהבת את ימי חיינו ממש שמחתי להכיר את הפורום =] ויש לי כמה שאלות... 1.מתי יגלו שמרלנה היא הרוצחת? מי יגלה אותה? היא תמות באמת כמו שסלסט אמרה? 2.ראיתי שהבן של הופ ובו זאק יהרג מישו יודע מתי זה יהיה למה הוא מת ואיך? סליחה על החפריה ותודה =]

2DH

New member
ברוכה הבאה - ספוילרים להמונים ../images/Emo13.gif

כי אני צריכה הפסקה מללמוד . עוד שבועות בודדים אחרי שמרלנה רוצחת את אליס ג'ון ובעקבותיו כל סאלם תגלה שמרלנה היא הרוצחת. ג'ון כביכול יגרום למוות של מרלנה כי היא תתחבא על גג הכלא ואז כשהיא תראה את ג'ון ותרוץ אליו ירו בה הצלפים. (לפירוט יותר תכנסי לטגליינס...) אני אישית ממליצה על הכנת ממחטות... אבל הכי חשוב זה שלא באמת כולם מתים ההפך הוא הנכון כולם חיים. זאק ימות בעוד שנתיים משהו כזה ... כשצ'לסי (הבת של בו ובילי) תדרוס אותו... זה יהיה אחד העצובים. זהו זה ממש קצר

sh123454

New member
תודה על התשובה אבל עוד 2 שאלות קטנטנות ../images/Emo9.gif

לא הבנתי איך פתאום כולם יחזרו לחיים?! ובעצם ג'ון האו אל זה שהרג את מרלנה אלה היו צלפים לפי מה שאת אמרת ומתי כל זה יקרה בארץ את ידועת? ואיך לבו ולבילי יש בת הרי הם בכלל לא ביחד? ולמה הרגו את זאקק?? תודה ושוב סליחה על החפירה =]

Jasper Jasper

New member
../images/Emo58.gif

השאלה הראשונה יש תשובה בטאגליינס..אבל כל הקטע עם הצלפים על הגג וה"מוות" של מרלנה יהיה אצלנו עוד חודשיים וחצי בערך. בילי נכנסה ב98 בהריון מבו וילדה תינוקת פגה שנפטרה ונקברה בביצות.בשכתוב הלא הגיוני של ריילי,כעבור שש שנים הילדה בת 16,חיה בסאלם כמובן אצל הורים מאמצים.איך זה הגיוני? "מזימה של משפחת דימרה". הרגו את זאק בשביל ניסיון לרייטינג/להפריד בין בו והופ בשביל למחזר שוב את המשולש עם בילי.

למעלה