חדשה פה הגעתי בשל המלצה חמה, ונראה לי שאשאר... קצר ותמציתי אבל זה ממש ממש חד פעמי!!!
נ נקבובית72 New member 7/10/07 #1 חדשה פה הגעתי בשל המלצה חמה, ונראה לי שאשאר... קצר ותמציתי אבל זה ממש ממש חד פעמי!!!
נ נקבובית72 New member 7/10/07 #3 ממש לא חד פעמי החד פעמי היה לגבי הקצר והתמציתי , להישאר??? ברור שאני נשארת לא ראית את הדגל שתקעתי? אני פשוט עוברת על ההתכתבויות שלכן פה משלימה פערים, אח"כ אני אכנס לעניינים. אההההה והיי לך בחזרה תודה על קבלת הפנים הראשונה
ממש לא חד פעמי החד פעמי היה לגבי הקצר והתמציתי , להישאר??? ברור שאני נשארת לא ראית את הדגל שתקעתי? אני פשוט עוברת על ההתכתבויות שלכן פה משלימה פערים, אח"כ אני אכנס לעניינים. אההההה והיי לך בחזרה תודה על קבלת הפנים הראשונה
נ נקבובית72 New member 7/10/07 #6 קלטתי!! קלטתי כבר עליך.. אמרתי גג שעתיים לפני אבל הספקת הרבה, ברוכה הבאה גם את, תהני!
נ נקבובית72 New member 7/10/07 #9 ../images/Emo4.gifפספסתי? נראה לי שפספסתי משהו.... למי כתבת "התקבלנו?"
ר ר ו מ י 5 New member 7/10/07 #14 יום יפה לכולנו עם שמש זורחת וצמחים מטפסים, ציפורים מצייצות וריח טוב של אוכל ביתי... נעים מאד,ברוכה הבאה, אני רומי
יום יפה לכולנו עם שמש זורחת וצמחים מטפסים, ציפורים מצייצות וריח טוב של אוכל ביתי... נעים מאד,ברוכה הבאה, אני רומי