חדשה פה :)

HisKitty

New member
חדשה פה :)

קראתי פה קצת ונשמע לי נחמד לקבל קצת תמיכה ולחלוק.. חבר שלי התגייס לפני כמעט חודש לחיל הים ואנחנו ביחד כבר כמעט שנה... היחסים בנינו היו מעולים לפני שהתגייס ואין לי ספק שימשיכו ככה רק שממש קשה לי עם הגעגועים, השיחות הקצרות (שלמרות שמחמיא לי שאליי הוא מתקשר ראשונה ומזכיר לי שהוא באמת באמת אוהב אותי ומתגעגע ממש כמוני) והכי קשה - בלי לראות אותו הרבה כמו פעם. כנראה שעכשיו אצטרך להתרגל לשגרת חיים כזו אבל אני בטוחה שאחכה לו כל זמן שיהיה בצבא ושאשתדל לתמוך בו בכל מה שיצטרך. מה איתכן? כמה זמן לקח להתרגל לכך שהחבר בצבא או שאתן כמוני - עדיין לא מתרגלות אבל נאלצות לסבול את זה?

ברוכה הבאה...

ספרי קצת על עצמך, מי את, מאיפה, בת כמה? אני הכרתי את החבר כשהוא כבר היה בצבא, אז אני לא רגילה למצב אחר.

HisKitty

New member
:)

קוראים לי זהבית, בת 16 מהצפון... עכשיו בחופש גדול וככה נראה לי יותר קשה כשאין שגרה רק מחכה לטלפונים ובנוגע לשאר שהגיבו - אני לא חוששת מהבנות שיראה, גם לפני כן ראה בנות והעדיף אותי ובטח שלא רצה שיהיה לי חזה יותר גדול או משהו כזה... נראה לי שטויות

את תתיחסי לשרשור הזה...

יש מתקפת טרולים קטנה... השרשור הזה אני מקווה שיימחק, ואז תוכלי לפתוח שרשור חדש שיהיה רק שלך...

אל* תתייחסי לשרשור...

והמנהלת המוכשרת הצליחה למחוק רק חצי...השרשור שלך ניצל

לחדשה, אני ממש ממש מצטערת,

אבל גבר כשהוא בצבא ורואה שם בלי סוף נשים, הוא מתחיל אט, אט, לשכוח אותנו. מניסיון. כמה שזה נשמע נורא תתרגלי למצב.

OgaliO

New member
מה השטויות האלה ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

B o o o o M

New member
אלא אם כן הוא בקרבי

ואז הוא רואה אין סוף גברים, והוא מתחיל אט אט, לשכוח אותנו (הנשים)... מתקלח עם גברים ומזיע איתם.. וזוחל איתם בבוץ..

devilz

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מצטערת על המתקפת טרולים הקלילה אבל היא כרגע תחת שליטה... ליז 18

מאורי6

New member
ברוכה הבאה

לי למזלי לא היה את כל הקטע של להתרגל לחבר המתחייל... הכרתי אותו כשהוא היה עמוק בשירות ומהתחלה היה הכל ברור פחות או יותר. זה עדיין לא פשוט לפעמים.. כבר שיתפתי פה בפורום שמהשנייה שהחלטנו שאנחנו זוג אני כבר בודקת באיזה יום בשבוע יוצאת היומולדת שלי, היומולדת שלו, השנה ביחד [העתידה להיות בעזרת השם בעוד מליון שנה!]. אגב כל התאריכים הנ"ל יוצאים סופי שבוע!:p וכן, אני יודעת שאני חולת נפש לא מאובחנת! בכל מקרה, את עושה רושם של אחלה בחורה... מאחלת המון בהצלחה עם החייל הטרי.

HisKitty

New member
חח השנה שלנו גם יוצאת בסופ"ש

וגם היום הולדת שלו ושלי:) השנה ביחד זה ממש בקרוב ב1.9, מקווה שהוא ייצא :(

OgaliO

New member
וולקאם ../images/Emo9.gif זה המקום ../images/Emo8.gif איזה טרולים ../images/Emo35.gif

ממ, את תתרגלי לזה
, אין ברירה חח .. ממ לי לא היה כ"כ מה להתרגל, הבחור כדורגלן
כל יום בבית חח.. בהצלחה בכל אופן

פספסת את הטרולים...

הייתה מתקפת טרולים קטנה... אני אסכם לך את הנאמר שם: אם הבחור מסתכל על חזה של בנות אחרות כי שלך לא מספיק גדול תעשי ניתוח להגדלת חזה, הכסף לא חשוב, עושים הכל בשביל הבחור. אחת הטרוליות טוענת שעשתה ניתוח אף כי חבר שלה ביקש, השנייה עשתה ניתוח להגדלת חזה. אבל כל השרשור היה בשביל הפרסומת של כללית אסטתיקה.

Jeanne D Arc

New member
ברוכה הבאה

ז'אנה 17 וחצי חבר שלי כבר חודש חמישי בצבא ועוד לא ממש התרגלתי =/

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני טל, בת 17 וחצי... לקח לי איזה חודשיים שלושה להתרגל לעובדה שהמצב ישאר ככה ושהוא בצבא ו.. זהו בערך. היה לי קשה להשלים עם זה :/

lia2sh

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני האמת לא מצליחה להתרגל... יש שבועות שאת יותר עסוקה אז את פחות סובלת ויש שבועות שגם עם כל העומס לא מצליחה להפסיק לחשוב עליו לשנייה... צריך לקבל את זה... אין מה לעשות... זה לא שהשירות בצבא זה בחירה... שיהיה בהצלחה, תחזיקי מעמד, ואנחנו תמיד כאן!

למעלה