חדשה פה

nofaroos4

New member
חדשה פה

היי. קוראים לי נופר. מאוד אוהבת את המוזיקה של אמינם. הוא גאון אמיתי. קצת חבל לי שהוא לא עובד עכשיו על שום דבר,או שהוא כן? אתם יכולים לרשום לי כאן שירים שלא יצאו רשמית באלבומים? כאלו שיצאו באינטרנט, או באלבומים לא רשמיים.

jogy

New member
תתאבדי. ברוכה הבאה...

אממ מארשל עובד עכשיו על אלבום סולו חדש שלדעתי יצא משהו בחודש הבא (תקנו אותי אם טעיתי) ויש מספיק שירים שלא יצאו באלבומים הרשמיים... תתחילי בלחפש את ה מיקסטייפס שלו שלדעתי לא מוכרים לפחות ברשתות הגדולות או שאני סתם עילג ולא מצאתי... אני לא זוכר את כל המיקסטייפס אבל לדעתי הייתה רשימה איפשהו בפורום לא? סתם שמות שקופצים לי לראש למקרה שאין רשימה dont call me marshall fuckin crazy of the wall stright from the lab אבל יש עוד כמה ועוד הרבה שירים שאין לי מושג מאיפה הוא הקריץ ושיתופי פעולה עם המון אמנים... אנשים תוסיפו עוד כי עכשיו כשאני חושב על זה גם לי חסרים כמה אלבומים ברשימה...

nofaroos4

New member
באמת? זה ממש

מגניב. הייתי בטוחה שלא יוציא עוד אלבום... אממ אני מתכוונת לחכות עם ההתאבדות כמה שנים אבל אני בהחלט מתכננת! תמיד רציתי להתאבד לפני שאני אמות

il90

New member
אני לא מהפורום הזה סתם בקרתי

בדקתי מה מעניין בפורום ומצאתי דבר מוזר למה שאנשים רוצים להצטרף הקהל אומר "תתאבד"

Under the GUN

New member
זה התחיל בזה ששנאנו את כל האנשים שבאו

כי אנחנו קבוצה נורא מגובשת, וזה פשוט הפך למסורת (ניסינו להיגמל מזה.. אבל בא איזה אחד שהיה דורש את זה
)

Envenom

New member
אז ככה זה התחיל?

חשבתי שפשוט נשארה לנו טראומה מבת-אל

jogy

New member
מייקי המלכה.... עוד תהיי לאגדה בתנ"ך החדש

שנכתוב אחרי שנשתלט על העולם וכל צאצאינו ידברו את שמך ביראה

IamAR

New member
יגל כתב את הרשימה הכמעט מלאה

תתחילי עם זה, כל השאר יבוא בהמשך השתלבות מהירה (עד כמה שהיא יכולה להיות, בפורום שלנו זה לא הכי מקובל לקבל חדשים) ולמען הפרוטוקול תתאבדי זונה

galileho

New member
ברוכה הבאה

גיל ? מקום מגורים ? משהו ? ניראה כמה זמן את תשרדי=] בכל מקרה , בהצלחה

nofaroos4

New member
../images/Emo13.gif

בת 16, ב''ש. בקצב הזה הזה לא נראה לי שהרבה,פעמיים איחלו לי להתאבד ומישהו קרא לי זונה

למעלה