חדשה פה

חדשה פה../images/Emo9.gif

היי אני חדשה פה... אתמול הייתי בהופעה של עברי בצוללת, מישהו היה? אמממ..אני רק יכולה להגיד שבחיים שלי לא נהנתי ככה ועברי, עידן, גלעד, עילי וגולן היו א=ד=י=ר=י=ם ועל עברי אין מילים...אפילו שהוא עשה כמו פאשלות קטנות זה הצחיק והקהל היה טוב... וכשעברי יצא מהאולם והלך לאוטו אז ניגשתי אליו ואז מישהי אמרה לו להיכנס לפורום פה אז אמרתי שאני חייבת לבדוק והרי אני פה
ורק נאמר
ענקית על ההופעה הטובה שהייתה!

סנטה

New member
קודם כל ברוכה הבאה!ומי אמרה לו ?

מי המלכה ? מי האגדית ? כל הכבוד למי שאמרה לעבריש להכנס לפורום !
) וברוכה את , לפורום עברי לידר הכניסה מצד ימין - סתם

TALIKU

New member
וווווווווואייייייייי!!!!!!!!!!!!!!

איך היה כיף העברי הזה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש......אין, אין מילים!!!!!!!!!!! הוא החזיק לי את היד והיה כזה מאמ...

mushmor

New member
../images/Emo23.gifעברי אנחנו אוהבות אותך!!../images/Emo23.gif

את?

אויי מגניב בדיוק שאמרת לו אז הוא חתם לי ובמזל הספקת להגיד לו כי על השניה שהוא בא לסגור את הדלת של האוטו דחפתי לו את הדף והעט
וזה עיכב אותו ואז יכולת להגיד לו ואגב, הוא חייך ועשה כן עם הראש נקווה שהוא ייכנס לפה!!!!!!!!

ZVI Z

New member
WELCOME HOME.עכשיו רק חסר..

שעברי יבוא ויגיד-אמ..אני חדש פה.היי

mushmor

New member
איזה בוקס????????../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הרביצו לעברי?????????????????

גלעד שמואלי הזה...

אני אוהבת אותווווו לא ניראה לי שהוא הביא לו נגיחה אתה בטוח שזה הוא? בכל אופן, גלעד כל כך חמוד! אני וחברה שלי הלכנו לבקש גם ממנו חתימה (
) כי הוא חמוד ונכון היה שם את האוטו הכסוף הגדול? אז כשהם העמיסו את הציוד הלכתי אליו ושעה בערך קראתי לו עד שהוא קלט שאנחנו קוראות לו וביקשנו חתימה והוא היה ממש מופתע שביקשנו ממנו כי הוא אמר שאף פעם לא מבקשים ממנו אז אמרנו לו שאנחנו אוהבות אותו והוא אמר שהוא לא יודע מה לכתוב כי הוא לא רגיל ושהוא חנון
וגם מעידן רייכל קיבלתי חתימה! (כל מי שקיבל חתימה מעידן שיידע שזה בזכות העט השחור שלי
)

ZVI Z

New member
נראה לי שזה גלעד אבל עברי צחק מזה

זה היה כאילו בשביל השיר לבד. שהוא יעשה ת' 2 קבוצות.נראה לי שזה מה שהלך שם,כי אחרי זה גם עברי אמר על זה משהו.גלעד זה הזה שניגן בצד שמאל של הבמה?כאילו צד ימין של הקהל? ושמתם לב שכל הנגנים ועברי השם מתחיל ב-ע או ג. לא מגניב?איפה עוד יש 3 כאלה שמתחילים בע' בקבוצה של 200 לא מוצאים 3..

לא...

גלעד זה המתופף... מצד ימין של הקהל היה את עילי בוטנר (שאגב זה היה ממש מצחיק שהוא אמר שהוא הולך לישון איתו בלילה אם שמתם לב..) ומצד שמאל של הקהל היה את גולן זוסקוביץ'. ואני חייבת לציין שזה ממש עושה את זה שעברי ועילי כל הזמן מחרמנים אחד את השני!!
ובשיר לבד זה לא ממש הלך השתי קבוצות האלו...גם ככה שרנו איתו

למעלה