חדשה פה

חדשה פה ../images/Emo9.gif

היי לכולם, שמי לירן ואני בת 23 לפני שנה בערך שמעתי את WT בפעם הראשונה בשיר Angels ופשוט התאהבתי בקול של שארון...היא מלכה!!
מדי פעם אני נכנסת לפורום, וחשבתי אולי הגיע הזמן סוף סוף להכרות רשמית. באיזה גילאים החבר'ה פה? ורציתי לדעת אם אני יכולה לשאול מישהו בקשר להופעה שלהם (אבל לא ע"ג פורום מאחר ויש חוקים וכל זה.....) חג עצמאות שמח לכולם!

Brombit

New member
שלום ../images/Emo24.gif ../images/Emo115.gif

אני נעם, 19 נראה לי שהגילאים פה בין 13-20 ואפשר לשאול על הופעות בפורום, אין שום חוק נגד זה (אם התכוונת להופעה בישראל היא התבטלה, ואם התכוונת לאחרת שזה היה נראה כאילו את מתכוונת להופעה בישראל...)

היי נעם

תודה על תשובתך המהירה:) אני מבינה שיש עוד פורום שאני הכי מבוגרת בו....זה גורם לי לתהות אם לא איחרתי בכמה שנים לא התכוונתי להופעה בישראל, אמנם לא השתתפתי בפורום עד היום אבל אני יודעת שההופעה בוטלה - לצערי הרב, ומחכה בקוצר רוח שהם כן יגיעו גם לארץ שלנו בבוא היום, בתקווה עם האלבום החדש (אמן אמן אמן)!! והשאלה שלי קשורה להורדות כך שזה בהחלט לא חוקי....

נה, יש את חנה שהיא בת 30+

ואם אני לא טועה גם הנסיכה הקסומה 20+ ויש עוד כמה

Brombit

New member
הנסיכה הקסומה לא פה ../images/Emo11.gif ../images/Emo115.gif

ואביעד נטש
וחנה נעלמה
אז כרגע כולם פה עד גיל 20

Brombit

New member
זה בדגם האמריקאי ../images/Emo115.gif

עד שאתה לא בן 21 אתה בן 20

Ice Queen 7

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שארון בהחלט מלכה
את מוזמנת למצוא דרך נוחה אחרת לשאול את מה שרצית :)

yael627

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

וממה שאני יודעת יש פה אנשים בני 20+ אז אין לך מה לדאוג
ספרי קצת על עצמך.. מאיפה את, את לומדת? [כן כן אני חטטנית אני יודעת
]

היי יעל!

את לא חטטנית, זה בסדר גמור. אז ככה, כמו שאמרתי, שמי לירן ואני גרה בירושלים. אני מנהלת חשבונות ומתחילה אוטוטו ללמוד הנהלת חשבונות (האמת שאני עושה קורס חוזר על משהו שלמדתי בתיכון כי עברו הרבה שנים מאז......) יש לי חבר קצת יותר מ-4 שנים ואנחנו מאורסים חודש ומשהו. עד שהשתחררתי מהצבא שמעתי מוזיקה אחרת לגמרי ממה שאני שומעת היום. בושה להודות, הייתי שומעת מוזיקה מזרחית כבדה...
יום אחד קצת אחרי השחרור שמעתי ברדיו (שזה נדיר בכלל שאני שומעת רדיו) את My immortal של איימי לי אהובת לבי והלב שלי נמס. מאותו יום אני שומעת רוק, לא הרבה יוצרים אבל חורשת עליהם בלי סוף
כמו שבטח הבנת, אני אוהבת את אוונסנס - בכל העולם אין מישהי כמו איימי, בכל פעם מחדש היא מהפנטת אותי. משהו נוסף?

Ice Queen 7

New member
ממזרחית כבדה לזה? ../images/Emo6.gif

שמעת כבר את נייטוויש? מזל טוב על האירוסין D:

איי נואו איי נואו...

לפחות השתדרגתי לא?
למדתי מהטעויות המטופשות של העבר...... נייטוויש? שמעתי, לא ממש אהבתי. אני לא חושבת שיש בכל העולם יוצר טוב יותר מ-2 הזמרות הענקיות שאותן אני כ"כ אוהבת לשמוע. ותודה רבה!!

../images/Emo6.gif משהו כזה!!!

רק פי מיליון יותר גרוע....... איכס, איזה טעם זוועה היה לי
מתחשק לי ללכת להקיא רק מהזכרונות

bachner1

New member
הדיסקים הראשונים שקניתי היו של

רוני סופרסטאר ומאיה בוסקילה
(אבל אני לפחות השתפרתי בהדרגה, ולא בבת אחת, עד שהגעתי לנייט WT אפיקה ואלה
)

Brombit

New member
הדיסק הראשון שקניתי ../images/Emo115.gif

היה של בריטני ספירס, ואני אוהבת אותו עד היום
אח"כ כל הזמן התחלתי לשמוע דברים "כבדים" או "מתוחכמים" יותר, אבל אני לא קוראת לזה 'השתפרות'

yael627

New member
גם שלי ../images/Emo6.gif

אבל משהו קרה לו עם הזמן... לא מצליחה להיזכר מה...

bachner1

New member
גם אח שלי קנה של בריטני

איזה קנית, my prerogative? תמיד היו כמה שירים שדי אהבתי משם, אבל בסופו של דבר כולם נמאסו עליי לגמרי...

למעלה