חדשה פה

coco nut

New member
חדשה פה../images/Emo40.gif

מזה כמה חודשים שאני קוראת ומתעניינת בדברים שאתם כותבים פה וגיליתי עולם מעניין ומרתק. כבר ניסיתי כמה מהמתכונים הקלים המוצעים פה (_לעצמי כמובן) ואני ממש מרוצה מכמה מהם. בהמשך אני אף כנראה אלך ללמוד ארומתרפיה. וכל זה אני כותבת כפתיח לתהליך ארוך ומתמשך שעשיתי בשנים האחרונות שהתחיל בזה שיום אחד בלי שום סיבה שידעתי להסביר אז, הפסקתי לאכול בשר ובהמשך נטרלתי את מוצרי החלב ממזונותי, וקצת אח"כ גם נמנעתי מסוכר ומשתיית קפה ומנטילת תרופות שלא לצורך (כולל, ובעיקר אנטיביוטיקה). כיום רוב מזוני מורכב מפירות וירקות. לפני כשנה, לאחר ביקור אצל הקוסמטיקאית שלי אשר במהלך הטיפול בי השתמשה במיני קרמים ומשחות מדיפות ריחות כימיקלים חריפים, פתאום חלחל לי לתודעה כי החומרים הללו בטח לא נעלמים להם באויר, ואם זה כך, הרי שזה בטח נספג דרך העור פנימה אל תוך הגוף...? אני זוכרת שיצאתי ממנה בתחושה שספגתי אל הגוף מנה גדושה של ר ע ל!! ואז, כאשר נכנסתי פה לפורום וקראתיי בכמה הודעות שתפקידם של השמנים הוא להחדיר את תכונות המרפא של הצמחים אל הגוף, הבנתי כי זה בדיוק מה שקורה גם עם כל הקרמים התעשייתיים עתירי הכימיקלים שבהם השתמשתי כל השנים. ואני שמזה שנים משתדלת להמנע מלצרוך מזון ג'אנק ותרופות, בעצם הכנסתי את הכימיקלים/הרעלים אל גופי דרך הקרמים, השמפואים וכו'. ואני שואלת את עצמי, מתי יתעוררו אנשים ויתחילו להבין שהם במו ידיהם מרעילים את עצמם תוך כדי שהם מפרנסים קונצרנים תעשייתיים ממולחים המשווקים להם ר ע ל?

ברוכה הבאה coco nut ../images/Emo140.gif

אני מקווה שתהני מהפורום גם בצורה פעילה יותר! ובנתיים שיהיה לנו בוקר נפלא:)

למעלה