חדשה פה

epitaph

New member
עם כמה שצוחקים על הנו מטאל...

בסופו של דבר גם אלה שצוחקים ו/או לא אובים נו מטאל צריכים לראות שיש לסגנון הזה תפקיד די טוב, הוא מכניס הרבה אנשים שלא תהעניינו ברוק לתוך התחום הזה של המוזיקה ומשם אפשר לגלות דברים חדשים. תאמין או לא אבל הנו מטאל נתן לכמה וכמה אנשים שאני מכיר את ה"דחיפה" לנסות גם דברים אחרים חוץ ממוזיקת גלגל"צ. (ובעידן האינטרנט זה עניין פשוט ומאוד קל)

הוד11

New member
../images/Emo45.gif אתה צודק

אותי מעצבנת העובדה שכל ילד בן 13 שומע להקה כזו ומחליט שהוא הכי רוקר קשוח ואפל בעולם.

epitaph

New member
כן, בזה אתה צודק... ../images/Emo13.gif

עניין הפוזריות היא בהחלט תוצר לוואי לא ממש רצוי, אבל אם יש אנשים שמתחילים מהנו מטאל ובמקום להתלהב כמה הם מאאאגניבים באים לפורום ומחפשים המלצות לדברים חדשים או פשוט קוראים על מוזיקה כדי להכיר יותר אז לדעתי זה כבר שווה את כל תופעת ההתלהבות הזאת.

Anuerysm

New member
אבל הם גם

מוציאים אנשים מסצנת הרוק כי הם מגיעים אל להקות כמו לינקין פארק דרך נירוונה ודברים כאלה משם ממשיך לכל הבולשיט התת קרקעי הזה

הוד11

New member
הרשי לי

תתחילי מנירוונה אני בטוח שתאהבי אותם. אחרי שתשמעי אותם מספיק תעברי לסאונדגארדן (נסי תחילה את האלבום סופראננואון), פרל ג'אם (תתחיל באלבום TEN שהוא הכי קל לעיכול) ואליס אין צ'יינס (תתחילי באלבום אליס אין צ'יינס ואז תעברי לאלבומים כמו DIRT) - אלא ארבע הלהקקות שממרכיבות את זרם הגראנג'. ואל תתקבעי על מוסיקה לועזית, יש דברים נהדרים בארץ כמו : ברי סחרוף רמי פורטיס אהוד בנאי שלום חנוך

למעלה