חדשה פה!!

1הרוצחת

New member
חדשה פה!!../images/Emo24.gif

מה המצב? מקווה שיהיה פה כיף... נ.ב: bam margera the king!!!! BAM MARGERA RULE

ברוכה הבאה!../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif

אני דנה, המדריכה האישית שלך (סתם.. לא) בלה בלה בלה דברי ברכה ספרי קצת על עצמך אישה!

sweet 666

New member
היי גברתי...../images/Emo163.gif

ואני גם מקווה שתהני פה.. אני אנה...אבל יש פה עוד אחת.. יש פה הרבה ילדים עם אותו שם האמת... אולי בטעות קוראים לך גיא או אור אולי? וכה, כה...ספרי משו על עצמך!

1הרוצחת

New member
טוב... קצת על עצמי!../images/Emo6.gif

קוראים לי סיד ואני בת 15 ואני מתה על לינקין פארק ובאם מארג'רה! אני אוהבת ליכתוב לצייר לשמוע מוסיקה אני מכרמיאל ואני אוהבת לעשות ג'קאאס מידי פעם המוסיקה האהובה עלי זה ניו מאטל ופאנק וזהו.... יש שאלות??

BiAAcH

New member
דבר ראשון....

ברוכה הבאה, ודבר שני, למה רק מדי פעם?? כשלא נוח לך את לא עושה?? הא?? ככה את?? לא מדבר איתך.... סתם... אני פשוט עושה ג'קאס תמיד....

omni96

New member
שלום לך סיד :)

יופי של שם יש לך אם זה היה אור לא היית פה מזמן תאמיני לי חסר פה מישהו עם השם שלי אני מקווה שתישארי פה הרבה כי הרוב אומרים "שלום אני חדש פה" ונעלמים

1הרוצחת

New member
אני לא יעלם!!../images/Emo8.gif

עם אנשים נחמדים כאלה אני בחיים לא יעזוב!

omni96

New member
אז זהו

שאני ממש ממש לא נחמד למעשה אני ממש רע אבל ממש ויש פה אחד שהוא הומו ואחד חסר טאקט ולפעמים נכנסות פרחות לא סתתתתתאםם הפורום הזה מלא צחוקים ברוכה הבאה !

AdShEaTaKoRe

New member
ברוכה הבאה :) ../images/Emo67.gif

בקיצור מקווה ומקווים שתהני בפורום כמו שאנחנו נהנים פה... אה ותתני את הפרטים שלך בשביל ש-גיא BiAAtcH המנהל של הפורום ישים בדף קשר של הפורום ושימי תמונה שלך אם יש לך בשביל שהוא ישים את התמונה בקבצים :)

bobby6killer

New member
שלום לך רוצחת 1

הנה היכרות קלה biach-גיא מנהל הפורום adsheatakore=טומי jky=שפיצי מתגייס עוד מעט minush=יסמין omni96=אור hollyshit=יעל חח סתם נופר wee man=ארבל bobby6killer=בן misters of blod=דנה oceanborn=קרן וזהו נראה לי... אלה כל המשתתפים העיקריים...

ארג... אני מבקשת..

טעית בשם שלי! *סניף* "misters of blod" אמור להיות Mistress of Blood.. בלע.... לילה טוב כולם.. אמא רעה..

למעלה