חדשה פה.

קרוליק23

New member
חדשה פה. ../images/Emo140.gif

הי. אני מאמצת גור בעוד כחודש ויש לי כמה שאלות של טירונים. 1. הכנתי רשימה של דברים שאני צריכה לרכוש/להשיג: אוכל לגורים,מקום לישון (ארגז+שמיכה), משהו לאכול ממנו (קעריות נירוסטה), משהו לשחק איתו(כדור חבל...), משהו ללעוס (עצם בקר) ומשהו להגיינה (שמפו ומסרק) וכמובן קולר ורצועה. השאלה היא האם שכחתי משהו? 2. איפה כדי לרכוש את כל זה? אני גרה בחיפה וכל המלצה על חנות באזור צפון היא מספיק טובה. או שעדיף לעשות רכישה באינטרנט? 3. שמעתי על קולר נגד פרעושים אבל בתמונות שראיתי באינטרנט אי אפשר לחבר לזה רצועה. אני טועה? יש לכם המלצה לקולר מסויים? האם קונים קולר נפרד לגור ואז משדרגים לקולר אחר או שהקולר ילווה את הכלב הרבה שנים? 4. תהיות בקשר לאוכל: מצד אחד רצון לתת לכלב הכי טוב שאפשר מצד שני העלות. איזה אוכל אתם ממליצים. 5. מכיוון שזה כלב ראשון שלי תהיתי האם כדי לקחת אותו לאילוף גורים. מצד שני, יכול להיות שאין צורך והוא יהיה כלב מקסים גם בלי אילוף. כמה זה בערך עולה? שכחתי: הכלב מסוג לבלדור תודה מראש על העזרה

טון טון1

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo39.gif

יפה שאת מנסה להתכונן מראש לקראת בואו של הגור. אענה על מה שאני יודעת... קולר נגד פרעושים לא מכוון שיחברו אליו רצועה, הוא בדר"כ נוסף לקולר הרגיל של הכלב שאיתו מוציאים לטיולים ואליו מחברים רצועה. אין לי המלצות על קולרים נגד פרעושים מכיוון שלכלבה שלי אני לא משתמשת בקולר , אלא באמפולות שמטפטפים אחת לחודש על העורף וזה עוזר נגד הפרעושים. הגור וודאי יגדל לכן קולר שתקני לו עשוי להיות קטן עם הזמן, אבל יש קולרים מתכווננים שאפשר להגדיל אותם ולהקטין לפי הצורך. למרות שהקולר מתבלה ודוהה אז גם ככה עדיף להחליף מדי פעם ולחדש. מבחינת מזון, בשנתו הראשונה של הגור עדיף לתת את המזון הכי טוב, כדי להבטיח התפתחות טובה וגדילה נאותה. לכן כדאי בהתחלה להשקיע על המזון הטוב ביותר. משום שזה כלב ראשון שלך, עדיף ורצוי לקחת מספר שיעורים עם מאלף כדי למנוע טעויות שיתפתחו ויחמירו בשלב מאוחר יותר. לברדור הוא כלב מקסים, מדהים וידוע בתקופת הגורות הארוכה שלו, הוא משתובב ואנרגטי מאד עד גיל מאוחר ולכן רצוי מאד אילוף ותרגול פקודות בסיסיות ומשמעת בעזרת מאלף. נשמח לראות תמונות שיהיו של הגור המיועד. ולשמוע חוויות.

toomuchdogs

New member
מוסיפה

לקרוא כל חומר שאפשר בנושא חינוך גורים ועיצות לגידול גורים

למעלה