ברוכה הבאה.. הללי, מב"ש גם.. הבאר-שבעים התחילו להרשם לפורום...
ת תמי LOVE שרון New member 3/6/07 #19 חחח../images/Emo6.gifיש פה הרבה מבאר שבע?../images/Emo122.gif ותודה הללי . חחח,היית בהופעה בשבוע הנוער?
חחח../images/Emo6.gifיש פה הרבה מבאר שבע?../images/Emo122.gif ותודה הללי . חחח,היית בהופעה בשבוע הנוער?
L Lilosh95 New member 3/6/07 #22 ברור שהייתי... יש פה נראלי איזה 4/5 מב"ש.... את היית בהופעה בשבוע הנוער? הם היו צריכים להופיע אצלי במקיף בפורים אבל זה עלה יותר מכמות הכסף שהייתה למקיף אז התפשרו על דניאל זילברשטיין אמן ששנה הבאה יהיה כסף לסינרגיה
ברור שהייתי... יש פה נראלי איזה 4/5 מב"ש.... את היית בהופעה בשבוע הנוער? הם היו צריכים להופיע אצלי במקיף בפורים אבל זה עלה יותר מכמות הכסף שהייתה למקיף אז התפשרו על דניאל זילברשטיין אמן ששנה הבאה יהיה כסף לסינרגיה
ת תמי LOVE שרון New member 3/6/07 #27 חחח../images/Emo6.gifמגניב../images/Emo6.gif. ברור שהייתי . הייתה הופעה אחת החזקות. אני בספק אם יש איזשהו מקיף בב"ש שיש לו מספיק כסף בשביל סינרגיה . גם דניאל חמוד .
חחח../images/Emo6.gifמגניב../images/Emo6.gif. ברור שהייתי . הייתה הופעה אחת החזקות. אני בספק אם יש איזשהו מקיף בב"ש שיש לו מספיק כסף בשביל סינרגיה . גם דניאל חמוד .
L Lilosh95 New member 3/6/07 #31 ההופעה הייתה מדהימה ../images/Emo99.gif לפי דעתי בשיר "אשם" היה פלייבק כי נתקע באיזה מילה. ואחרי "אשם" ראו שזה כבר לא פלייבק, שהם שרים. איזה הופעה, באלי עוד פעם
ההופעה הייתה מדהימה ../images/Emo99.gif לפי דעתי בשיר "אשם" היה פלייבק כי נתקע באיזה מילה. ואחרי "אשם" ראו שזה כבר לא פלייבק, שהם שרים. איזה הופעה, באלי עוד פעם
ת תמי LOVE שרון New member 3/6/07 #33 לגמריי עוד פעם../images/Emo99.gif, לא נראה לי שזה היה פלייבק, מה הטעם לשיר שיר אחד בפלייבק ואת השאר לא? חח לא משנה,בכל מקרה היה פשוט.. פשוט מדהים,אין מילים לתאר את זה. איך הם שרים,וכולם יחד איתם , הופעה משגעת$@#%#!^. ורועי כ"כ חמוווווד.
לגמריי עוד פעם../images/Emo99.gif, לא נראה לי שזה היה פלייבק, מה הטעם לשיר שיר אחד בפלייבק ואת השאר לא? חח לא משנה,בכל מקרה היה פשוט.. פשוט מדהים,אין מילים לתאר את זה. איך הם שרים,וכולם יחד איתם , הופעה משגעת$@#%#!^. ורועי כ"כ חמוווווד.
L Lilosh95 New member 3/6/07 #38 נכון.... אבל לא יודעת לגבי "אשם"... דיי כל ההופעה הסתכלתי עליו ואחרי זה שנסעתי הבייתה אז הם היו מאחורינו עם הוואן וראו רק אותו.... אני וחברות שלי הסתובבנו ועשינו להם שלום :]
נכון.... אבל לא יודעת לגבי "אשם"... דיי כל ההופעה הסתכלתי עליו ואחרי זה שנסעתי הבייתה אז הם היו מאחורינו עם הוואן וראו רק אותו.... אני וחברות שלי הסתובבנו ועשינו להם שלום :]
ת תמי LOVE שרון New member 3/6/07 #44 חחח,חופשי../images/Emo6.gifגם אני../images/Emo99.gif. חחח יאאיייי
N niro levi New member 3/6/07 #14 ברוכה הבאההה אני ניר בת 15(ועשרה חודשים חח) השתלבות מהירה ומהנה.. ושבוע טוב גם לך...
S shilgiah New member 3/6/07 #21 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifשלום לך!../images/Emo13.gif אני נועה, בת 16 מב"ש.. השתלבות מהירה!
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifשלום לך!../images/Emo13.gif אני נועה, בת 16 מב"ש.. השתלבות מהירה!
S shilgiah New member 3/6/07 #24 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמקיף ב'.. או אולפנת אמי"ת..חח
S shilgiah New member 3/6/07 #26 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלא בדיוק..חח זה בג' או ב'... בווינגט מול סורוקה.. אני גרועה בשכונות..חח אני גרה ברמות..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלא בדיוק..חח זה בג' או ב'... בווינגט מול סורוקה.. אני גרועה בשכונות..חח אני גרה ברמות..
L Lilosh95 New member 3/6/07 #32 גמאני מרמות.... הייתי צריכה לחפש על ב"ש לעבודה והיה רשום בסוף על רמות "בקיצור רמות היא שכונת עשירים" [איך נקרעתי מזה ] וזה כזה בכניסה לרמות.... אני ממקיף ז'....
גמאני מרמות.... הייתי צריכה לחפש על ב"ש לעבודה והיה רשום בסוף על רמות "בקיצור רמות היא שכונת עשירים" [איך נקרעתי מזה ] וזה כזה בכניסה לרמות.... אני ממקיף ז'....
S shilgiah New member 3/6/07 #40 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחח לדעתי סתם סטיגמה.. רמות למעלה, בווילות.. זה עשירים!! חח אני גרה ליד מקיף ז'..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחח לדעתי סתם סטיגמה.. רמות למעלה, בווילות.. זה עשירים!! חח אני גרה ליד מקיף ז'..
L Lilosh95 New member 3/6/07 #41 אהה... את הולכת ליום הסטודנט? דחו אותו *מקווה שהחזירו אותו למקום של שנה שעברה*